Sök pris & boka

Se och Göra i Gdansk

Gdansk bjuder på arkitektur, kultur och evenemang

Koppla av och strosa omkring på kullerstensgatorna i Gamla stan, gör ett besök i saluhallen, gå på museum, njut av pittoreska kaféer och mysiga restauranger. Gdansk är staden för dig som vill hitta en kombination av historia, kultur, vacker arkitektur och ett rikt restaurang- och kaféliv. Här finns en dynamik mellan gammalt och nytt vilket skapar ett intressant resmål för många smaker. Gdansk är en annorlunda stad med mycket charm. En uppstickare bland Europas populära städer!


Kvinna sitter på restaurang
Mat & dryck

Gdansk erbjuder spännande mat & dryck för alla smaker! Njut av finrestauranger, härliga lunchställen eller ta en fika på ett mysigt café. Besök även ett trendigt vinotek eller ett spännande mikrobryggeri där du lär dig mer om ölproduktionen.

 

Vi tipsar om mat och dryck i Gdansk

Vy över shoppingcenter i Gdansk
Shopping

Om du älskar shopping är Gdansk perfekt för dig! Här finns flera stora, fina shoppinggallerior med mängder av kända varumärken likväl som mindre små butiker där du kan hitta riktiga fynd att ta med dig hem från din resa. Dessutom är shoppingen i Polen väldigt prisvärd.

 

Vi tipsar om shopping i Gdansk

World War 2 Museeum
Kultur & historia

Polen och Gdansk i synnerhet har en lång och spännande historia bakom sig. Staden har flera museum och historiska platser att besöka för att lära sig mer. Här kan du exempelvis besöka platsen där andra världskriget startade samt få en inblick i hur livet såg ut för invånarna i Gdansk innan krigets början.

 

Vi tipsar om kultur och historia i Gdansk

Killar som kör go kart
Attraktioner

Välkommen till ett paradis för hela familjen! I Gdansk hittar du attraktioner för både stora och små. Tävla mot varandra i Go Kart, försök bryta er ut ur spännande Escape Rooms eller ta chansen att se sällsynta djur på en av Polens största djurparker.

 

Vi tipsar om attraktioner i Gdansk för hela familjen