Sök pris & boka

Shopping i Gdansk

Gdansk erbjuder bra och prisvärd shopping till hela familjen.

Polen är fullt med bra shopping både i de stora galleriorna och i de mysiga mindre butikerna. Missa inte det senaste tillskottet Forum som ligger mitt i Gamla Stan i Gdansk som har ett stort utbud med kända butiker som bl.a. COS samt & Other Stories. Gdansk Outlet är den enda i Pommern och har ett stort utbud av märken till mycket låga priser i fin utomhusmiljö, missa inte denna möjlighet till att göra unika fynd!


Människor som shoppar inne i Forum Gdansk
Galleria Forum Gdansk

Missa inte den nyöppnade och moderna gallerian i Gdansk. Här finner du mängder av shopping från stora och välkända kedjor som COS, & Other Stories och ZARA m.fl.

 

Byggnaden är unik i sitt slag och mitt i gallerian rinner floden Kanal Raduni vilket ger en mycket mysig shoppingkänsla när du promenerar mellan butikerna. Förutom shoppingcentrum finns här även ett modernt gym.

 

forumgdansk.pl/en » 

Par i shoppingcentrum som sitter och skrattar
Galeria Baltycka

Baltycka är ett perfekt stopp på vägen hem från Gdansk tillbaka till färjan i Gdynia. Här finns över 200 butiker, butiker, kaféer och restauranger i en toppmodern byggnad med kända märken som H&M, Peek & Cloppenburg, Tommy Hilfiger och Zara. 

 

Gallerian ligger mittemot järnvägsstationen Gdańsk-Wrzeszcz. Hit åker du enkelt med spårvagnar 5, 6, 9, 11 och 12 från Gdansk centrum.

galeriabaltycka.pl/en/ »

Madison shoppingcenter i Polen
Galeria Madison

Madison Shoppinggalleria ligger nära centralstationen i hjärtat av Gdansk. Shoppa loss i över 100 butiker, servicebutiker, restauranger, kaféer och glassbarer! Här finns även valutaväxling och underjordisk parkering. Här finns varumärken som bla CCC, Douglas, Ecco, Intersport, New Yorker, Mohito, samt Monari.

 

På övervåningen finns även ett Calypsogym, optiker och restauranger.

 

https://madison.gda.pl »

Vy över shoppingcenter i Gdansk
Alfa Centrum

I denna galleria finns över 80 butiker. Gallerian öppnade 2000 och erbjuder förutom shopping även biograf och klättervägg. Några av de varumärken som finns här är H&M, Media Expert, Rossmann, Mohito och Piotr.

Butik i Gdansk
Art Balticum

Detta souvenirgalleri ligger i centrum av Gamla stan med en stor samling hantverk gjorda av glas och keramik av polska konstnärer. Passa på att handla något unikt till en vän eller familjemedlem som vill ha något speciellt.

Butik i Gdansk
Folkstar

Folkstar har mycket att erbjuda turister som kommer till Gdansk. Förutom att köpa souvenirer här finns en omfattande samling av varor som hushålls-, kontors- och modevaror, av vilka många är handgjorda!

Parfymbutik i Gdansk
Perfurmeria Quality Missala

Med inspiration från den sociopolitiska förändringen i början av 90-talet skapade Missala-familjen i Warszawa det som skulle bli en av de ledande parfymföretagen i Polen. Här finns ett imponerande utbud av högkvalitativa och mycket exklusiva parfymer och kosmetiska produkter.

Vybild på Hard Rock Café i Gdansk
The Rock Shop

Om du gillar Hard Rock Café ska du självklart skylta med en T-shirt från Gdansk! Här hittar du Hard Rock Café-kläder och souvenirer i butiken som ligger jämte restaurangen på ul. Długi Targ. Den klassiska vita t-shirten kostar 100zł.

 

Smyckesbutik i Gdansk
Lilou

Denna butik är en favorit om man letar efter speciella födelsedagspresenter. Lilou är kanske allra mest kända för sina smycken och det som gör dem annorlunda är att de kan anpassa ett smycke så att det blir unikt för dig. Börja med att välja ring, armband eller manschettknappar och sedan ger personalen dig de olika alternativen som följer med. Välj en specifik design eller en gravering som gör smycket speciellt!

Klädbutik i Gdansk
COS

Detta svenska märke erbjuder snyggt, modernt och funktionellt mode såväl som trendiga accessoarer för alla åldrar och kön! Du hittar deras stora butik mitt i nya gallerian Forum Gdansk.

 

Klädbutik i Gdansk
& Other Stories

Detta modemedvetna svenska märke upptar ett av de största platserna i nya gallerian Forum Gdansk med över 900 kvadratmeter på två våningar. Här finner du kläder, skor, smycken, väskor, kosmetika och mer som är designade i Los Angeles och Stockholm.