Färja till Halmstad och Grenå

Res med färja till Halmstad i Sverige och Grenå i Danmark ombord Stena Nautica. Ombord kan du koppla av och varva ner, njuta av en utsökt måltid, göra ett fynd eller två i vår ombordbutik och njuta av den fantastiska havsutsikten.  Du kryssar över på bara 4 timmar 35 minuter och kan välja mellan dags- och nattavgångar – vad du än väljer kommer du att få en fantastisk reseupplevelse.

 

Observera: Du kan inte resa som fotgängare från Halmstad eller Grenå.

 

Grenå till Halmstad ombord på Stena Nautica

Ta färjan från Grenå till Halmstad och se fram emot att utforska Sveriges västkust. Njut av naturen och den vackra landsbygden i Halmstad, Hallands huvudstad.   

 

Halmstad – Hallands huvudstad

Halmstad är ett populärt turistmål med mycket att se och göra, bland annat shopping, sandstränder, golfbanor, historia och vacker natur. Utforska Halmstads slott och Möllegårds naturreservat och missa inte det fantastiska Danska Fall eller Lyngas sanddyner.

 

Kryssa över från Halmstad till Grenå 

Ombord på Stena Nautica kan du se en film och barnen kommer att älska att leka med LEGO® i lekrummet och att besöka vår Games Zone.  Unna dig en uppgradering till vår Stena Plus Lounge eller boka en hytt om du vill ha ännu mer avskildhet och utrymme till att koppla av. Du kommer vara redo att njuta av Grenå och allt annat. 

 

Utforska allt som Grenå har att erbjuda

När du reser med färja från Halmstad till Grenå kommer du till centrala Jylland varifrån du kan utforska allt som Danmark har att erbjuda. Njut av en perfekt vistelse i Grenå med långa strandpromenader, fantastiska måltider och mycket att se och utforska.  Bara en kort bilresa bort ligger idylliska byar med korsvirkeshus, välbevarade slott och herrgårdar samt fantastiska golfbanor. Utforska Kattegatt Centre för att se hajarna eller för ännu mer spänning, besök Nordens största nöjespark Djurs Sommerland.

 

Så varför inte packa bilen och göra en resa med Stena Line?

Res med färja till Halmstad i Sverige och Grenå i Danmark ombord Stena Nautica. Ombord kan du koppla av och varva ner, njuta av en utsökt måltid, göra ett fynd eller två i vår ombordbutik och njuta av den fantastiska...

Läs mer Läs mindre

Res med Stena Nautica

Halmstad och Grenå

Från 778 kr enkel väg, bil och förare

Avresa
Ankomst
Längd
Check-in stänger
FÄRJA
Status

Färja till Halmstad och Grenå

  • Stena Nautica ferry at sea
    Stena Nautica

Hamnar

Map showing the routes to and from Sweden
Map showing the routes to and from Denmark

På vår hamnsida kan du läsa mer om:

• Öppettider

• Faciliteter i hamnen

• Hur du tar dig till hamnen

• Adress

Visa sidan Hamnen i Halmstad

På vår hamnsida kan du läsa mer om:

• Parkeringsmöjligheter

• Öppettider

• Faciliteter i hamnen

• Hur du tar dig till hamnen

• Adress

Visa sidan Hamnen i Grenå

Res med Stena Nautica

Halmstad och Grenå

Från 778 kr enkel väg, bil och förare

Kundtjänst

Har du frågor eller behöver du hjälp med din bokning? Kontakta vår kundsupport eller hitta svaren på de vanligaste frågorna i våra Vanliga frågor.