Sök pris & boka

Ta Snälltåget till Berlin

Malmö – Berlin

Ta tåget till en av Europas mest spännande och levande huvudstäder! Berlin har något att erbjuda för alla. Här finns allt från kvarlevor av det forna öst-Berlin till ett av Europas mest intressanta konst- och kulturliv och ett outtröttligt nattliv.


Snälltåget
Snälltåget

Semesteräventyret börjar redan ombord. Kliv på nattåget i Malmö och njut av en god buffé på färjan Sassnitz, spana in Bordershopen ombord och Rügens vita klippor innan du somnar. På morgonen vaknar du upp mitt i centrala Berlin med en hel dag framför dig.

 

Enkel resa med bäddplats

fr 499:-/person*

 

* Gäller delad kupé.

 

snalltaget.se »

kungslinjen 110 år
Kungslinjen – 110 år

Kungslinjen, linjen mellan Trelleborg och Sassnitz firar 110 år. Den 6 juli 1909 invigdes den första internationella järnvägsförbindelsen mellan Sverige och Tyskland. Det var då en av de första färjorna i världen som använde sig av roll on, roll off teknik, attså att man kunde köra tåget direkt ombord på färjan. Det är glädjande att vi idag samarbetar med Snälltåget som erbjuder dig tågresor till Berlin, en av Europa mest spännande och levande storstäder.

Berlinmuren
Berlinmurens fall firar 30 år

I år firar man 30-årsjubileum sedan murens fall den 9:e nov 1989, en historisk dag och en av vår tids största händelser. Berlinmuren, symbol för ett delat Europa. Missa inte att besöka Tysklands huvudstad under året. Upplev världens längsta utomhusgalleri och allt annat som denna världsmetropol har att erbjuda