Semester i Tyskland - städer och Resmål

Weekend med storstadspuls eller härlig sommarsemester med familjen? Tyskland är perfekt för båda delar.

I Tyskland kan du både uppleva pulserande storstäder, sagolik natur och koppla av med bad och sol på långa sandstränder längs med hela Nord- och Östersjöns kuster. Du tar dig enkelt till gemytliga byar, fantastiska vinodlingar och charmiga medeltidsstäder tack vare landets fina vägar. Tyskland erbjuder över 100 fritidsparker och äventyrsbad vilket gör Tyskland till ett perfekt semesterval för familjer.


tyskland berlin
Pris enkel väg

Göteborg–Kiel

Fr 1 199:-/

1 pers, bil & hytt*

 

Trelleborg–Rostock

Fr 399:-/1 pers & bil**

 

Trelleborg–Sassnitz

Fr 249:-/1 pers & bil**

 

*För fullständiga villkor gå till båtresa Tyskland.

 

Läs mer »

vattenland
Resa med barn

Ta med hela familjen till Tyskland och njut av roliga dagar tillsammans på subtropiska badäventyr, vid långa härliga sandstränder eller i pulserande storstäder som Berlin och Hamburg. 

 

Läs mer »

Boka hotell

Du får alltid rabatt på båtresan när du bokar boende samtidigt.Välj mellan tusentals olika hotell, campingar och semesterhus i Tyskland och Europa.

Höstlov i Tyskland

Tropisk värme, lekfulla bad, vattenrutschbanor och billig shopping. Ta med familjen till Tyskland på lovet och kombinera badäventyr med spännande platser som Berlin eller Rügen.

 

Läs mer & boka »

skidåkning i alperna
Alperna

Vem vill inte stå på en platå i italienska Alperna och spana ut över mäktiga bergsmassiv? Ta bilen ner till Alperna och samla energi inför vintern bland vackra vyer och mysiga alpbyar.


Läs mer & boka »

Julmarknader

I slutet av november förvandlas stadskärnorna i Tyskland till ett paradis för julälskare. Kom i stämning med läckra dofter, stämningsfull musik och ljus som lyser upp i vintermörkret.

 

Läs mer & boka »

smultronstallen
Dela dina smultronställen!

Har du besökt eller upplevt något spännande på någon av våra destinationer Tyskland, Danmark, Polen, Lettland eller övriga Europa? Låt dig inspireras av andra och dela dina bästa smultronställen på Resebloggen!

 

Till Smultronställen »

hostbroschyr
Höstbroschyren 2016

Höstbroschyren 2016 är fullproppad med tips och inspiration från våra destinationer. Du hittar bland annat tips på höstresor, hotell och massor av upplevelser som du inte får missa i höst och vinter!

 

Läs höstbroschyren »

Shopping

I Tyskland hittar du mängder med billig shopping. Du kan shoppa loss på både köpcentrum som Citti i Kiel, loppmarknader, storstadshopping eller vår Bordershop i Sassnitz/Mukran.

 

Läs mer »

Hansastäder

De mysiga hansastäderna i Mecklenburg-Vorpommern präglas av siluetter av kyrktorn, jättelika lagerhus uppförda i bränt tegel, köpmanshus med stiliga gavlar och vackra rådhus med utsirade tinnar och torn.


Läs mer & boka »

RÜGEN – EN NATURSKÖN Ö

Upplev 1 900 långa kustkilometer och över 2 000 vackra sjöar. Mecklenburg-Vorpommern, en av Tysklands soligaste regioner, är ett paradis för både små och stora upptäckare. På Rügen, även kallad Tysklands Rivieria, hittar du fantastisk natur, bokskogar och vita kritklippor. 


Läs mer & boka »

berlin
BERLIN – DEN HIPPA HUVUDSTADEN

Via Rostock kan du lätt ta dig till Berlin. Staden som kallas för kontrasternas stad och är hetare än någonsin. Den pulserande men även avslappnade metropolen erbjuder något för alla, oavsett ålder, intresse och kön och dessutom är staden mycket prisvärd. 


Läs mer & boka »

HAMBURG – SKÖNHETEN VID HAVET

En stad som präglas av närheten till vatten – och därför perfekt för dig som tycker om skaldjur och fisk. Hamburg erbjuder ett unikt utbud av konst, kultur och musikaler till utsökt shopping, spännande nattliv och en mängd historiska sevärdheter.


Läs mer & boka »

KIEL – AVSLAPPNAD SJÖFARTSSTAD

Kiel som är huvudstad i Schleswig-Holstein och mångfaldens stad kan sammanfattas av stränder, hamnen och skeppsvarvet. Kiel var under många år en viktig varvs- och sjöfartsstad men idag kännetecknas staden av studentliv, avslappnad livsstil och storstadskänsla.


Läs mer & boka »