Sök pris

Bilsemester - tips

Ta del av våra bästa tips inför bilsemestern - hur underhåller man barnen? Vad får man inte missa? Vad ska man ta med sig?

Nedan hittar du många bra tips inför bilsemestern. Till exempel hur du kan underhålla barnen på vägen, saker ni inte får missa, bäst att ha med i bilen och mycket mer. Planera ditt äventyr idag med massor av upplevelser och guldkorn längs vägen.


Priser enkel väg

TYSKLAND

fr 249:-/bil & 1 pers

Kiel fr 999:-/bil & 1 pers

Fler fordonstyper/linjer »

 

POLEN

FR 659:-/BIL & 1 PERS

Fler fordonstyper »

 

DANMARK

fr 399:-/BIL & 1 PERS

Fler fordonstyper/linjer »

 

LETTLAND

fr 509:-/BIL & 1 PERS

Fler fordonstyper »

Parkera dig på stranden

Med bilen ligger badsemestern inte långt bort. Visste du att det alltid är badsäkert i Danmark, att stränderna på Polens Riviera toppat listor över världens bästa och att Tyskland har ett eget Mallorca? Våra destinationer bjuder på bad och stränder för alla smaker!

 

Läs mer »

Bra att ha med i bilen

✔ Första-hjälpen + reseapotek

 

✔ Reflexväst

 

✔ Varningstriangel

 

✔ Bilens instruktionsbok

 

✔ Färska blanketter för skadeanmälan

 

✔ Ficklampa

 

✔ Reservnyckel

 

✔ Mobilladdare

 

✔ Fixarlåda med startkablar, bogserlina, domkraft, fälgkors och lite verktyg.

Våra linjer

Våra färjelinjer tar dig i nästan alla väderstreck och ger dig frihet att bestämma själv vart du vill resa. Vi tar dig en bra bit på vägen!

 

Göteborg—Kiel »

 

Trelleborg—Sassnitz »

 

Trelleborg—Rostock »

 

Göteborg—Fredrikshamn »

 

Varberg—Grenå »

 

Karlskrona—Gdynia »

 

Nynäshamn—Ventspils »

Bordershop

Med Bordershop ombord på alla våra färjor kan du passa på att fynda upp till 60% billigare än iland. Handla på vägen hem eller till semestern. Du hittar även Bordershop iland i Sassnitz/Mukran i Tyskland.

 

Shopping

I butiken hittar du även kosmetika, parfym, smycken och mycket mer till billiga priser. Förbered din shopping genom att kolla in utvalda delar av sortimentet och utbud på shopping.stenaline.se

 

Förbeställ i lugn & ro

Nu kan du förbeställa dina varor i lugn och ro hemma. Gäller linjer till och från Tyskland, Danmark och Polen. Vill du veta mer om hur det går till – se kundservice.

Bra att veta inför resan

Se till att vara förberedd inför bilsemestern. Här hittar du information om id-kontroller, sjukförsäkringskort, hastighetsbegränsningar och annat bra att veta när du ska bila i Europa.

 

Läs mer »

Priser

Vi har riktigt bra erbjudande på båtresa inklusive bil, husbil, husvagn eller mc. Kolla när vi har som bäst priser genom att klicka i lågpriskalendern när du gör din bokning.

 

Läs mer »

Smultronställen

Har du besökt eller upplevt något spännande på någon av våra destinationer Tyskland, Danmark, Polen, Lettland eller övriga Europa? Låt dig inspireras av andra och dela dina bästa tips på vår- och sommarresor på Resebloggen!

 

Blogg.stenaline.se »