Sök pris & boka
Information COVID-19

Information om ändrade regler för resor till Danmark, Polen, Tyskland och Lettland

Här kan ni läsa om det som gäller för resor med Stena Line. Sidan uppdateras löpande

 

Information Covid-19

Allt eftersom COVID-19 fortsätter att spridas ser vi den ökade osäkerheten som detta orsakar hos våra gäster. Situationen har såklart vårt fulla fokus och vi vidtar flera åtgärder för att säkra våra kunders och kollegors säkerhet. Vi kommer därför att göra allt vi kan för att hjälpa dig med dina kommande resplaner. För alla resor bokade t.o.m. 30:e juni 2020 tar vi bort eventuella ombokningsavgifter för de gäster som önskar ändra avresedatum.

 

Här loggar du in för att boka om din resa. 

 

Här hittar du de senaste resevillkoren och uppdateringarna kring Stena Line och COVID-19.

Res i Europa

Få en bekvämare roadtrip och låt oss köra dig en bit på vägen. Stena Line har 15 färjelinjer för resenärer runt om i Skandinavien, Storbritannien och Baltikum. Kombinera olika linjer som det passar dig – du bokar din resa ut i Europa i bokningsdialogen till höger.


Linjekarta
Ta färjan ut i Europa

Boka din resa ut i Europa. Vi har har 15 olika färjelinjer för resenärer runt om i Skandinavien, Storbritannien och Baltikum. Välj dina önskade rutter i bokningsdialogen. Kika in under respektive destination för att läsa mer om våra resmål och ta del av aktuella erbjudanden:


Danmark »

 

Tyskland »

 

Polen »

 

Lettland »

Roadtrip i sommar med Stena Line
Bilsemester i Europa

Ta med bilen på semestern och upptäck platser du inte trodde fanns. Vi tar dig ner i Europa samtidigt som du kan njuta av överfarten, väl framme är du utvilad och redo för ett äventyr.

 

Läs mer och boka »

Vilket är ditt bästa restips?
Dela dina smultronställen!

Har du besökt eller upplevt något spännande på någon av våra destinationer Tyskland, Danmark, Polen, Lettland eller övriga Europa? Låt dig inspireras av andra och dela dina bästa smultronställen på Resebloggen!

 

blogg.stenaline.se/smultronstallen

Chatta med Stina!