Sök pris & boka
Information COVID-19

För att kunna resa med Stena Line mellan Danmark och Sverige under reserestriktionerna (från måndag 11:e januari) gäller att du uppfyller något av kriterierna här:
- Svensk medborgare, styrks med pass   
- Bosatt i Sverige, styrks med utdrag ur folkbokföringsregistret
- Arbetar i Sverige, styrks med intyg från arbetsgivaren (skall innehålla: ditt namn, företagets namn, adress, kontaktperson och telefonnummer, syfte med arbetsresan samt vilka datum arbetet ska utföras inom)

Res i Europa

Få en bekvämare roadtrip och låt oss köra dig en bit på vägen. Stena Line har 15 färjelinjer för resenärer runt om i Skandinavien, Storbritannien och Baltikum. Kombinera olika linjer som det passar dig – du bokar din resa ut i Europa i bokningsdialogen till höger.


Ta färjan ut i Europa

Boka din resa ut i Europa. Vi har har 15 olika färjelinjer för resenärer runt om i Skandinavien, Storbritannien och Baltikum. Välj dina önskade rutter i bokningsdialogen. Kika in under respektive destination för att läsa mer om våra resmål och ta del av aktuella erbjudanden:


Danmark »

 

Tyskland »

 

Polen »

 

Lettland »

Roadtrip i sommar med Stena Line
Bilsemester i Europa

Ta med bilen på semestern och upptäck platser du inte trodde fanns. Vi tar dig ner i Europa samtidigt som du kan njuta av överfarten, väl framme är du utvilad och redo för ett äventyr.

 

Läs mer och boka »

Vilket är ditt bästa restips?
Dela dina smultronställen!

Har du besökt eller upplevt något spännande på någon av våra destinationer Tyskland, Danmark, Polen, Lettland eller övriga Europa? Låt dig inspireras av andra och dela dina bästa smultronställen på Resebloggen!

 

blogg.stenaline.se/smultronstallen

Chatta med Stina!