Cardiff

Cardiff med bil! Det är fantastiskt!

 

Cardiff är Wales huvudstad, men det är inte det som gör staden anmärkningsvärd. Denna modesta stad i södra Wales ligger nordöst om Vale of Glamorgan, vilket kan vara Wales bäst bevarade hemlighet…

 

Så säg det inte till någon, men vi råkar veta att denna vackra del av Wales ofta blir förbisedd av besökare. Så ni kan njuta de vackra byarna, mil efter mil av fantastisk kustlinje och vida lantliga landskap nästan helt för er själva!

 

Cardiff erbjuder det bästa av alla världar: stad, land och kust.   Mitt i hjärtat av staden ligger det familjevänliga slottet Cardiff Castle, där du kan promenera rätt igenom historien, och det måste du bara besöka. Slottets sagolika torn och makalösa interiörer bara väntar på att bli fotograferade; en bonus för ditt Instagram-konto också!

 

Cardiff är framförallt en kulturell stad. National Museum Cardiff förvarar en av de största samlingarna av impressionistisk konst utanför Paris, och Museum of Cardiff tar dig från stadens rötter under 1300-talet ända fram till idag. Här finns också ett överflöd av alternativ, spännande kultur och kreativitet i form av film, konst och teater vid Chapter Arts Centre.

 

Stadens förut så aktiva hamnområde har omvandlats till en modern vattenfront, perfekt för att ta en paus från stadspulsen, och näravid ligger det arkitektoniska undret Wales Millennium Centre. Du kommer kanske att känna igen det från TV. Som landmärke har det en ikonstatus som ofta jämförs med Sydney Opera House.

 
Om du letar efter en destination som erbjuder en blandning av gammalt och nytt, något för alla, ett spännande restaurangutbud och närhet till några av de mest fantastiska landskapen i världen ska du resa till Cardiff. Det är platsen för dig!

Cardiff med bil! Det är fantastiskt!

 

Cardiff är Wales huvudstad, men det är inte det som gör staden anmärkningsvärd. Denna modesta stad i södra Wales ligger nordöst om Vale of Glamorgan, vilket kan vara Wales bäst bevarade hemlighet…...

Läs mer Läs mindre

Välj rutt...

Njut av en resa till Storbritannien

Från 1730 kr enkel resa, bil och förare

Bild på boendet

Park Plaza Cardiff

Bild på boendet

Leonardo Hotel Cardiff - Formerly Jurys Inn

Bild på boendet

Hilton Cardiff

Bild på boendet

Park Inn by Radisson Cardiff City Centre

Bild på boendet

Inn Cardiff

Bild på boendet

Cardiff Sandringham Hotel

Bild på boendet

Radisson Blu Hotel Cardiff

Bild på boendet

The Royal Hotel Cardiff

Bild på boendet

Citrus Hotel Cardiff by Compass Hospitality

Bild på boendet

Parador44

Välj rutt...

Njut av en resa till Storbritannien

Från 1730 kr enkel resa, bil och förare

Upptäck fler destinationer

Kundtjänst

Har du frågor eller behöver du hjälp med din bokning? Kontakta vår kundsupport eller hitta svaren på de vanligaste frågorna i våra Vanliga frågor.