Sök pris & boka

jul & nyår ombord och i tyskland

Besök Tysklands charmiga julmarknader och njut av julstämning till havs med avkopplande tid tillsammans.


Merry julfeeling

Bordershop i Sassnitz - 60% rabatt
shoppa julklappar ombord

Upp till 60 % läger priser hittar du i vår Bordershop ombord på Tysklandsfartygen.

 

Bordershop »

 

Missa inte heller att det finns en Bordershop i Sassnitz »  

Julmarknad i Tyskland – fest för alla sinnen!


Välkommen till några av Tysklands bästa julmarknader. Här kan du smaka på Berliner currywürsten, glaserade äpplen och naturligtvis den heta drycken Glühwein som ger en varm kick.
Tjejer på julmarknad
Kiel

En kort promenad från färjan hittar du Holtzenplatz, Alten Markt och Rådhusplatsen. Smaka på tyska delikatesser, handla konsthantverk och drick värmande glühwein. Se mer om julmarknader på kieler-weihnachtsmaerkte.de.

 

Julmarknaden pågår 26/11-23/12.

Lübeck
Lübeck

Få fin utsikt över Lübeck från Pariserhjulet och köp god Niederegger marsipan som staden är berömd för. Perfekt julgåva! Strosa runt och njut av den välbevarade medeltida stadskärnan i juletider.

Julmarknaden pågår 26/11-30/12

Julmarknad i Berlin
Berlin

Upplev julmarknader när de är som bäst. Smaka på den speciella Berliner currywürsten tillsammans med brända mandlar, glaserade äpplen och naturligtvis rykande varm Glühwein.

 

Julmarknaden pågår 27/11-30/12.

Julmarknad Tyskland
Rostock

Känd som en av de största och vackraste julmarknaderna i Tyskland. Här blandas perfekt shopping med härlig julstämning mellan glittrande karuseller, smyckade köpmanshus och doften från glühwein, brända mandlar och andra läckerheter som rökt fisk och korv.

 

Julmarknaden pågår 26/11-22/12.

Julmarknad i Stralsund
Stralsund

Julmarknaden sträcker sig från det festligt dekorerade Alter Markt framför det gotiska rådhuset till de historiska borgar- och köpmanshusen i gågatorna. Och Rådhuskällarens 1200 m2 är omgivningen för en konsthantverksmarknad med massor av fantasifulla julklappsidéer.

 

Julmarknaden pågår 27/11-22/12

Hamburg
Hamburg

Berömt för sina julmarknader som sträcker sig över flera torg i innerstaden där den största breder ut sig på torget framför rådhuset. Varje kväll åker tomten och hans renar över området med sin magiska släde. Ett eldorado för julälskaren som bjuder på något för alla sinnen.

 

Julmarknaden pågår 26/11-30/12