Sök pris & boka

Jul i Tyskland

Tips för dig som älskar julen

Boka årets julresa och säkra julkänslan. Kombinera magiska julmarknader med vår läckra 3-rätters julmeny, bra julshopping och härlig avkopplande tid tillsammans. Den perfekta starten på en fridfull jul.


Merry julfeeling!

Julmarknad i Tyskland – Julmarknadernas mecka


Det är aldrig för tidigt för en fröjdefull jul. Nu när mörkret faller på är det härligt att se fram emot rostade mandlar och värmande glögg. Smaka på Berliner currywürsten, glaserade äpplen och naturligtvis den heta drycken Glühwein som ger en varm kick. Här är några av Tysklands bästa julmarknader.
Tjejer på julmarknad
Kiel

Fem julmarknader 2021 är planerade mellan 22/11-30/12 på följande platser:

  • Rathausplatz
  • Holstenplatz
  • Asmus-Bremer-Platz
  • Altstadt
  • Die Holtenauer: Bernhard-Minetti-Platz

Hamburg
Hamburg

Berömt för sina julmarknader som sträcker sig över flera torg i innerstaden där den största breder ut sig på torget framför rådhuset. Varje kväll åker tomten och hans renar över området med sin magiska släde. Ett eldorado för julälskaren som bjuder på något för alla sinnen.

 

Julmarknader i Hamburg

Julmarknad i Stralsund
Stralsund

Julmarknaden sträcker sig från det festligt dekorerade Alter Markt framför det gotiska rådhuset till de historiska borgar- och köpmanshusen i gågatorna. Och Rådhuskällarens 1200 m2 är omgivningen för en konsthantverksmarknad med massor av fantasifulla julklappsidéer.

Julmarknad i Berlin
Berlin

Upplev julmarknader när de är som bäst. Smaka på den speciella Berliner currywürsten tillsammans med brända mandlar, glaserade äpplen och naturligtvis rykande varm Glühwein.

 

Julmarknader i Berlin

Julmarknad Tyskland
Rostock

Julmarknaderna 2021 är planerade mellan 21/11-22/12.

Lübeck
Lübeck

10 julmarknader är planerade i Lübeck under 2021 med start 20/11.

Julmarknader i Lübeck