Sök pris & boka

Jul i Tyskland

Tips för dig som älskar julen

Boka årets julresa och säkra julkänslan. Kombinera magiska julmarknader, bra julshopping och härlig avkopplande tid tillsammans. Den perfekta starten på en fridfull jul.


Göteborg-Kiel


Pepparkaka och glögg vid ombordstigning

För att fira in julen lite extra erbjuder vi våra gäster glögg och pepparkaka vid ombordstigningen under perioden 22/11-23/12. 

 

En bra start på både resan och på julfirandet!

Missa inte vår julunderhållning ombord

Nu är det jul igen! Kom i garanterad julstämning med vår härliga julinspirerande underhållning ombord på vår linje Göteborg-Kiel under perioden 18/11-18/12.

 

Våra nöjesvärdar hälsar dig välkommen ombord och vi startar resan med ett roligt och spännande quiz för att sedan fortsätta festligheterna med sång och dans. Välkommen ombord!

Julmarknad i Tyskland – Julmarknadernas mecka


Det är aldrig för tidigt för en fröjdefull jul. Nu när mörkret faller på är det härligt att se fram emot rostade mandlar och värmande glögg. Smaka på Berliner currywürsten, glaserade äpplen och naturligtvis den heta drycken Glühwein som ger en varm kick. Här är några av Tysklands bästa julmarknader.
Tjejer på julmarknad
Kiel

Årets julmarknader i Kiel pågår 22/11-23/12. Njut av mysig stämning, god mat och dryck samt bra julklappsshopping i vår härliga hamnstad.

Julmarknad i Berlin
Berlin

Upplev julmarknader när de är som bäst. Smaka på den speciella Berliner currywürsten tillsammans med brända mandlar, glaserade äpplen och naturligtvis rykande varm Glühwein.

 

Läs mer om julmarknader i Berlin på weihnachteninberlin.de

Hamburg
Hamburg

Berömt för sina julmarknader som sträcker sig över flera torg i innerstaden där den största breder ut sig på torget framför rådhuset. Ett eldorado för julälskaren som bjuder på något för alla sinnen.

 

Läs mer om julmarknader i Hamburg på hamburg.de

Julmarknad Tyskland
Rostock

Vår mysiga hamnstad bjuder på härliga julmarknader som garanterat gör dig redo för årets julfirande!

 

Läs mer om julmarknader i Rostock på rostocker-weihnachtsmarkt.de

Lübeck
Lübeck

Kom i den perfekta julstämningen! Njut av varm dryck, god mat och unik julklappsshopping.

Läs mer om julmarknader i Lübeck på visit-luebeck.com