Sök pris & boka

KRYSS GÖTEBORG–KIEL

ÅK PÅ EN HÄRLIG KRYSSning TILL KIEL

Unna dig en minisemester till Tyskland! Njut av kvalitetstid till havs och härliga upplevelser iland. Tyskland - perfekt för en weekendresa oavsett om du vill uppleva heta Hamburg, pittoreska Lübeck, marina Kiel, romantiska Rhen-Mosel eller fantastiska golfbanor och stränder. Detta i kombination lokala läckerheter, bra shopping och fartfyllda nöjesparker. Utomlands ligger nära!


Allmän information 

Fr.o.m. 19/3 till 19/4 2020 stänger vi Kielkryss och Kielkryss Flex för bokning.

 

Läget ombord

För att minimera risken för smittspridning serverar vi ingen buffé. Cafeterian och en bar är öppen. Servicen ombord kommer att vara reducerad en period framåt. Detta innebär att öppettiderna i vår shop är begränsade samt att vi inte erbjuder någon underhållning.

 

Läget i Kiel

Myndigheterna i Tyskland inför idag restriktioner för alla butiker. Merparten av alla butiker är stängda. CITTI i Kiel har öppet, men med begränsningar på antalet kunder som får vistas i butiken för att handla mat.

 

Gratisbussen till CITTI är indragen för tillfället.

två par ombord ute på däck
Ombord

 
Koppla av, ät gott, få en god natts sömn och vakna utvilad i Tyskland. Här hittar du vad som erbjuds ombord på våra färjor till Kiel.

Åk på en härlig Kielkryss!

Unna dig en minisemester till Tyskland. Njut av kvalitetstid till havs och härliga upplevelser i land!

Shopping ombord

Vi har alltid Bordershop ombord på våra fartyg – oavsett var du reser ifrån i Sverige. Du sparar upp till 60% mot ordinarie pris i land.

 

Se utbud och planera din shopping på 
shopping.stenaline.se »

mat serverad på restaurang ombord
Mat & dryck ombord

Ombord kan du äta gott i Buffé- eller Á la Carte-restaurangen. Efter maten kan du slå dig ner i baren där det serveras både kalla och varma drycker. Du får alltid 10% rabatt när du förbokar maten ombord.

 

Mat & dryck Stena Germanica »

Mat & dryck Stena Scandinavica »

hytter ombord
Hytter

Vakna utvilad på väg till och från Kiel efter en god natts sömn i din hytt. Lyxa till det lite extra och uppgradera din hytt (fr 400:-) på resan.Välj bland flera olika hytter efter dina behov. Du uppgraderar din hytt i bokningsdialogen när du bokar din resa.

 

Hytter Stena Germanica »

Hytter Stena Scandinavica »