Sök pris & boka

KRYSS GÖTEBORG–KIEL

ÅK PÅ EN HÄRLIG KRYSSning TILL KIEL

Nu kan du äntligen boka en avkopplande Kielkryss!

 

Unna dig en minisemester till havs och njut av frisk luft, shopping, god mat och gott om avstånd!


två par ombord ute på däck

Res & handla tryggt ombord


Digitala skyltar meddelar om aktuella hygienriktlinjer och passagerarkapaciteten är reducerad för öka avstånden ombord.

Hos oss är säkerhet alltid högsta prioritet. För att ytterligare öka din och vår personals trygghet och samtidigt säkerställa ett lämpligt avstånd mellan våra gäster, har vi reducerat antalet passagerare ombord. Vi har också ökat frekvensen på städning av alla gemensamma ytor och är extra noggranna att ännu oftare desinficera ytor som många rör vidShoppen ombord är öppen med begränsade öppettider och vi kontrollerar löpande antalet personer som vistas på samma plats samtidigt. Givetvis finns det många ställen som du kan hitta handsprit på och vår personal är extra utbildade i smittskyddsfrågor.

OMBORD

UNDERHÅLLNINGEN OMBORD ÄR INSTÄLLD TILLSVIDARE P.G.A COVID-19.

mat ombord
Mat & dryck

Ombord kan du välja mellan ett antal olika dagens rätter och en god frukost. Metropolitan Café är öppen och erbjuder ett härlig utbud av goda rätter som alla är tillagade ombord.


hytter ombord
Hytter

Vakna utvilad på väg till och från Kiel efter en god natts sömn i din hytt. Lyxa till det lite extra och uppgradera din hytt (fr 400:-) på resan.Välj bland flera olika hytter efter dina behov. Du uppgraderar din hytt i bokningsdialogen när du bokar din resa.

 

Hytter Stena Germanica »

Hytter Stena Scandinavica »

CITTI MARKT i Kiel
Förvaring i terminalen

Gäster som har handlat på Citti har nu möjlighet att förvara sina inhandlade varor på terminalen i Kiel vid Fraktincheckningen, eftersom ombordstigning för retur gästerna nu är från kl. 14.00.

 

Guiden på bussen kommer att dela ut klistermärken kl. 13.00 på väg tillbaka till terminalen för markering av varor. På fraktincheckningen kommer det att finnas personal på plats att hjälpa de gäster som vill förvara sina varor till anvisad plats.

 

OBS! Rummet man kan ställa in dem i är inte bevakat utan det sker på egen risk.

Gäster som går ombord på fartyget
Segla säkert på öppet hav

Vi vill erbjuda dig en säker och hållbar resa - med rymliga fartyg, frisk luft och öppet hav.

 

Läs om våra säkerhetsåtgärder