Sök pris & boka

KRYSS GÖTEBORG–KIEL

ÅK PÅ EN HÄRLIG KRYSSning TILL KIEL

Unna dig en minisemester till Tyskland! Njut av kvalitetstid till havs och härliga upplevelser iland. Tyskland - perfekt för en weekendresa oavsett om du vill uppleva heta Hamburg, pittoreska Lübeck, marina Kiel, romantiska Rhen-Mosel eller fantastiska golfbanor och stränder. Detta i kombination lokala läckerheter, bra shopping och fartfyllda nöjesparker. Utomlands ligger nära!

 

Gäster som har handlat på Citti har nu möjlighet att förvara sina inhandlade varor på terminalen i Kiel vid Fraktincheckningen, eftersom ombordstigning för retur gästerna nu är från kl. 15.00. Guiden på bussen kommer att dela ut klistermärken kl. 13.00 på väg tillbaka till terminalen för markering av varor. På fraktincheckningen kommer det att finnas personal på plats att hjälpa de gäster som vill förvara sina varor till anvisad plats.


två par ombord ute på däck

Hos oss är säkerhet alltid högsta prioritet. För att ytterligare öka din och vår personals trygghet och samtidigt säkerställa ett lämpligt avstånd mellan våra gäster, har vi reducerat antalet passagerare ombord. Vi har också ökat frekvensen på städning av alla gemensamma ytor och är extra noggranna att ännu oftare desinficera ytor som många rör vid. På grund av restriktioner serveras mat i vårt café. Shoppen ombord är öppen med begränsade öppettider och vi kontrollerar löpande antalet personer som vistas på samma plats samtidigt. Givetvis finns det många ställen som du kan hitta handsprit på och vår personal är extra utbildade i smittskyddsfrågor.

OMBORD

UNDERHÅLLNINGEN OMBORD ÄR INSTÄLLD TILLSVIDARE P.G.A COVID-19.

mat ombord
Mat & dryck

På grund av rådande situation har vi gjort vissa ändringar i vårt Buffé koncept ombord.

Vi erbjuder en trerätters meny, som ersätter ordinarie buffé. Vin, öl, läsk, kaffe och te ingår.

Beroende på antal gäster ombord kan menyn även serveras i Metropolitan.

 

Metropolitan Café är öppen och erbjuder ett härlig utbud av goda rätter som alla är tillagade ombord.


hytter ombord
Hytter

Vakna utvilad på väg till och från Kiel efter en god natts sömn i din hytt. Lyxa till det lite extra och uppgradera din hytt (fr 400:-) på resan.Välj bland flera olika hytter efter dina behov. Du uppgraderar din hytt i bokningsdialogen när du bokar din resa.

 

Hytter Stena Germanica »

Hytter Stena Scandinavica »

CITTI MARKT i Kiel
Förvaring i terminalen

Gäster som har handlat på Citti har nu möjlighet att förvara sina inhandlade varor på terminalen i Kiel vid Fraktincheckningen, eftersom ombordstigning för retur gästerna nu är från kl. 15.00.

 

Guiden på bussen kommer att dela ut klistermärken kl. 13.00 på väg tillbaka till terminalen för markering av varor. På fraktincheckningen kommer det att finnas personal på plats att hjälpa de gäster som vill förvara sina varor till anvisad plats.

Gäster som går ombord på fartyget
Segla säkert på öppet hav

Vi vill erbjuda dig en säker och hållbar resa - med rymliga fartyg, frisk luft och öppet hav.

 

Läs om våra säkerhetsåtgärder