Sök pris & boka

BLOGGBUSSEN GOES BILSEMESTER!

Delta i vår bloggtävling Bloggbussen goes bilsemester och kvala in till en häftig finalresa till hansastaden Stralsund och den vackra ön Rügen med massa roliga aktiviteter för barn och vuxna.


Årets upplaga av Bloggbussen blir lite annorlunda. I år är nämligen finalresan en bilsemestertur och vi styr för första gången kosan till Tyskland. Bloggbussen goes bilsemester är en tävling för dig som bloggar och är förälder till ett barn mellan 7 och 15 år.


Mellan den 4-7 september får 4-8 finalister resa till hansastaden Stralsund och den vackra ön Rügen. Vi kommer att besöka Ozeaneum (Årets europeiska museum 2010), det häftiga badlandet HanseDom, en riktigt cool skogsklätterpark samt Rügens vackra stränder. Efter resan utser Stena Line, Sembo och Twingly Sveriges barnsligaste bloggare 2014. En titel som förra året gick till Nina Carlsson med bloggen Glamourmamman 


Vinstresan är en resa för hela familjen till nöjesparken HansaPark, inklusive färjebiljetter och övernattning. (Vinsten gäller för 2 vuxna och 2 barn). 


Läs mer om finalresan här »

SÅ TÄVLAR DU

Kvaltävlingen pågår till och med den 27 juni och alla föräldrabloggare till barn mellan 7-15 år är välkomna att vara med och tävla. För att ha en chans att ta en plats i finalen gäller följande:

1. Skriv ett inlägg om en härlig bilsemester från barndomen. 


  2. Beskriv även hur din drömsemester ser ut idag och vad du vill göra tillsammans med dina barn. Här hittar du tips och inspiration från Danmark, Tyskland, och Polen.


3. Fråga dina läsare vad de vill ha för semester, uppmuntra dem att kommentera då en av dessa kan vinna ett presentkort om du vinner en plats finaltävlingen av Bloggbussen goes bilsemester. Du väljer ut personen som ska få presentkortet.


4. Anmäl dig som Stena Line Storyteller på vår Facebooksida och lägg med länkar till ditt eller dina inlägg.


5. En badge om att du deltar i tävlingen och som länkar till tävlingssidan bör läggas på din blogg. Ladda hem badgen här till höger på sidan.


6. Länka även ditt inlägg till Resebloggens inlägg om tävlingen.


Här kan du läsa mer om tävlingsreglerna.


FINAL

Finalplatserna omfattar 4 bilar med 2 vuxna och 2 barn. Vill du åka med din familj eller en bloggande vän och hens barn? Du bestämmer. Årets finalister utses av en jury bestående av anställda på Stena Line, Sembo och Twingly. I år kvalar man alltså inte in tack vare flest röster.


Finalisterna presenteras 1/7 kl 13:00 i Stena Lines och Sembos sociala kanaler samt på Stenaline.se


Ladda hem din Bloggbussen-badge


Högerklicka på bilden och välj "Spara som" för att ladda hem din badge.