Sök pris & boka


Torsdag 4/9

Utresa Trelleborg-Rostock kl 22.45. Vi sover ombord och anländer till Rostock 06.16. 

 

Fredag 5/9

Vi fortsätter till den gamla hansastaden Stralsund. Här kan ni besöka Ozeaneum som ligger i hamnen i Stralsund och blev utsett till Europas bästa museum 2010. Här är fokus på undervattenlivet i Östersjön. 


Ni får även inträde till HanseDom. Här finns det möjlighet att uppleva vattenparadiset, spaavdelning och andra sportaktiviteter. Vi åker vidare till Tysklands största ö, Rügen, även kallad Tysklands riviera för boende på spa-hotellet Seehotel Binz Therme.Lördag 6/9

Efter en god frukostbuffé föreslår vi ett besök i en häftig skogsklätterpark. Vi står för inträdet. Förhoppningsvis är det rätt väder för att kunna njuta av Rügens fantastiska sandstränder med de omtalade strandkorgarna mot sol och vind. 


Vi föreslår en god, närproducerad hamburgare till lunch på Hans im Gluck direkt på strandpromenaden. Vi bor kvar på Seehotel Binz Therme.

Söndag 7/9

Vi tar färjan hem vid lunchtid. Då finns det möjlighet att shoppa billigt i Bordershopen innan båten seglar. Vi är åter i palmernas stad Trelleborg vid 17-tiden.


 

Under hela finaltävlingen står Stena Line för färjebiljetter, inträden, övernattning och middag på fredag och lördag kväll (exklusive dryck).