Sök pris & boka

Tropical Islands

Europas största tropiska semestervärld - bara en timme från Berlin


tropical islands

I Tropical Islands enorma kupol finner du ett 66 000 kvadratmeter stort semesterparadis. Här kan du promenera längs den vita sandstranden året om, gå med i en expedition genom den tropiska regnskogen eller koppla av i det tropiska bastu- och spakomplexet. Här finns även konstgjort solljus, beachvolleyplaner, vattenfall, laguner, restauranger, förstklassig underhållning och bäst av allt - tropisk värme. Perfekt att kombinera med en resa till Berlin!

Kan inte hitta flödet

Tysklands Största Vattenrutschbana!

27 meter upp i luften hittar du tornet med 4 olika vattenrutschbanor - en rolig upplevelse för hela familjen! 


tropical-islands.de »

Bali Lagoon

Simma i den magiska regnskogen. Njut av djungelstämning bland palmer, indonesiska hyddor, grottor och ett fantastiskt vattenfall.


tropical-islands.de »

Tropical Village

Den tropiska byn är en unik samling av traditionella byggnader från hela tropikerna. Här hittar du även de flesta restauranger och caféer på Tropical Islands. Missa inte de storslagna kvällsshowerna för hela familjen! 


tropical-islands.de »

Luftballong

Flyg högt upp i luften på Tropical Island! Ända sedan tidernas begynnelse har människor längtat efter att flyga. På tropical Island kan din dröm besannas - följ med på en hisnande åktur i en av Tropical Islands bundna eller fritt flygande ballonger.


tropical-islands.deraquo»

Kid´s Pool

Plaska i det varma vattnet i barnpoolen och lek bland vattenrutschkanor och fontäner. I Tropinoklubben arrangeras bus och lek anpassade för de små. Den 200 meter långa sandstranden är perfekt för sandslottbygge! 


tropical-islands.de »

Tropisk Regnskog

Den tropiska regnskogen täcker en yta på cirka 10 000 kvadratmeter och är hem till 50 000 plantor av hela 600 olika sorter. Utforska denna unika naturskatt på den kilometerlånga vandringsleden i hjärtat av regnskogen. 


tropical-islands.de »

Fitness Club

Träna och njut av utsikten! Fitnessklubben är belägen i den tropiska SPA- och bastuanläggningen. De luftkonditionerade rummen har cyklar, löpband och crosstrainers samt utrustning för ett bra träningspass för hela kroppen.


tropical-islands.denbsp »

Afrikansk Djungellift

Mot skyarna i den stora liften! Följ äventyrsstigen genom urskogen, genom tunnlar och över en rep-bro till den afrikanska djungelliften som gungandes lyfter dig 20 meter upp i luften.


tropical-islands.de »


Tropino Club

Ett paradis för barnen där de kan klättra i rep och leka med jätte-lego. En stor favorit är minibilarna där barnen kan testa sina körkunskaper. Missa inte heller radiobilarna och småbåtarna. 


tropical-islands.de »

tropical-island-minigolf
Minigolf

På Tropical Island finns en 18-håls minigolfbana med konstgjorda gräsmattor och galna banor. Garanterat skoj för hela familjen!