Sök pris & boka

Höstlov i Tyskland

Utomlands är nära. Vi hjälper dig på vägen. 

Åk på en härlig och rolig höstlovsresa till Tyskland. Perfekt minibreak för hela familjen. Här finns äventyrsbad, världsmetropoler som Berlin och Hamburg samt massor av andra spännande aktiviteter.


Happy
underhållning ombord

Höstlovet ombord bjuder på skoj för hela familjen! Schemat gäller för Stena Germanica 25/10-2/11 och Stena Scandinavica 26/10-1/11. 

  

17:30-18:00 Meet & Greet med Happy

19:30-20:00 Sing-a-long/pyssel

20:00-20:30 Mini-disco

21:00-22:00 Familjequiz

22:00-23:00 Party

Göteborg-Kiel


Åk på en härlig kryssning med hela familjen. Stanna över dagen eller upp till 3 nätter och besök vattenland eller åk vidare till Hamburg för shopping och upplevelser. Tips är att åka på en Kielkryss Flex Familjepaket som ger ett förmånligt pris, och ni har möjlighet att stanna 1-3 dagar i land.
Miniatur Wunderland

Världens största modelljärnväg ligger i Hamburg och är en av stadens mest besökta attraktioner. Miniatur Wunderland är ett måste att besöka! Här strosar du omkring bland modelltåg, fordon, flyg och fartyg i skala 1:87 som alla är en återgivelse av verkliga platser runt om i världen. Projektet påbörjades år 2000 och täcker i dagsläget en yta på 1 490 m². Spana in hela miniatyrvärlden i Google Maps!

 

 

miniatur-wunderland.de »

weissenhauser-strand
Weissenhäuser Strand

Spendera höstlovet på Weissenhäuser strand fem mil från Kiel. På detta subtropiska badparadis på 6000 kvadratmeter hittar du flera olika pooler, klättervulkan, 4D-biograf och akvarier.

 

Weissenhäuser strand » 

hamburg dungeons
Hamburg Dungeon

Är ni modiga kan man besöka Hamburg Dungeon, en värld av skräck där ni får ta del av sanna historier om fruktansvärda händelser från Hamburgs historia (åldersgräns 10 år).

 

thedungeons.com »

 

 

hagenbecks-djurpark
Hagenbecks Djurpark

I Hamburg kan ni göra ett besök på Hagenbecks djurpark - på tyska Tierpark Hagenbeck. Här hittar ni närmare 2 500 djur. 


hagenbeck.de »


Trelleborg-Rostock


Ta med bilen och åk vidare till Berlin för mängder av roliga upplevelser och shopping. Berlin har vuxit till ett av Europas populäraste resmål. Här finns massor av roligt att göra på höstlovet! Tips! Kombinera linjerna. Res Trelleborg-Rostock ut och Sassnitz-Trelleborg hem.
hansedom stralsund
Badäventyr Hansedom

Det subtropiska vattenland i Stralsund är ett uppskattat besök. Här finns pooler, rutschkanor och en uppvärmd utomhuspool. Hansedom är ett kombinerat äventyrsbad och friskvårdsanläggning för både barn och vuxna. 


hansedom.de »

ozeaneum
Ozeaneum

På Ozeaneum och Meeresmusem i Stralsund kan du titta på havssköldpaddor, pingviner, hajar och exotiska fiskar från hela världen. Stralsund ligger ca 45 min bilresa från Sassnitz och ca 60 min från Rostock. 

 

ozeaneum.de »

Barn håller pumpor
Karls upplevelsepark Rostock

Karls Upplevelsepark är ett perfekt utflyktsmål för hela familjen. Lekplatser med bondgårdstema, djur och attraktioner för barn. Ett fantastisk ställe där man upplever, handlar och äter, bl.a. jordgubbar. 

 

karls.de »

Flamingo på Zoo
Rostock Zoo

På Rostock Zoo finns 4000 djur och 380 olika arter från hela världen.

 

zoo-rostock.de »

 

 

berlinmuren
Berlinmuren

East Side Gallery bevarade delar av Berlinmuren som idag är världens längsta utomhusgalleri vid floden Sprees strand. Förvandlar minnet om Berlinmuren till en symbol för hopp och frihet. 

Giraff på Zoo
Berlin Zoo

Ta med familjen till Berlin Zoo och se isbjörnar, lejon, giraffer, flodhästar, apor, vargar, noshörningar, flamingos, antiloper, zebror, kängrur, elefanter, sälar och mycket mer.

 

zoo-berlin.de »

 

shopping berlin
Shopping

Berlin är ett eldorado för shoppingsugna. Den populära shoppinggatan Kurfürstendamm har många kända butiker samt ett av Europas största varuhus KaDeWe Kaufhaus des Westen. Missa inte heller Alexa, Hackischer Markt, Friedrichstrasse och Boulevard Berlin.

Trelleborg-Sassnitz


Upptäck Rügens vackra natur. Ta med bilen så tar ni er enkelt mellan alla aktiviteter som finns på ön, eller kör vidare till Stralsund eller Berlin.

Läs mer om Rügen

Prora Skogsklätterpark

Klätteräventyr på höga höjder bland trädtopparna. Kittlande äventyr för familj och vänner. Här finns många banor med olika svårighetsgrader att välja på. En dag att minnas.

 

seilgarten-prora.de »

Jasmund

Rügen har underbar natur. Vandra eller gör korta utflykter i den vackra nationalparken Jasmund. Här finns ljuvlig bokskog, vita kritklippor, glittrande hav och fantastiska vyer över ön och havet. 

 

nationalpark-jasmund.de »

Barn håller pumpor
Karls Upplevelsepark Rügen

Karls Upplevelsepark är ett perfekt utflyktsmål för hela familjen med bl a lekplatser, djur och attraktioner för barn.

 

karls.de »

 

Tips!


Kan inte hitta flödet