Sök pris & boka

Shopping i Tyskland

Outlets och köpcenter!

Berlin är ett eldorado för shoppingsugna. Den populära shoppinggatan Kurfürstendamm har många kända butiker samt ett av Europas största varuhus KaDeWe Kaufhaus des Westen. Missa inte heller Alexa, Hackischer Markt, Friedrichstrasse och Boulevard Berlin.


Designer Outlet Berlin

Längs med autobahn hittar man Designer Outlet Berlin som erbjuder butiker med varumärken som Armani, Converse, Escada, Desigual, Hugo Boss, Nike och många fler. De erbjuder priser som är upp till 70 % lägre än rek.priserna och det har öppet hela året utom på söndagar och helgdagar. Här finns enkla caféer och lyxiga restauranger, lekområden för barnen, fri parkering, handikappvänligt med särskild service och även hundar är välkomna, dockinte inne i butikerna. 

mcarthurglen.com/berlin

McArthur Glenn Outlet

I Neumünster söder om Kiel, ligger McArthur Glenn Outlet med märken som Armani, Converse, Escada, Desigual, Hugo Boss och många fler. Priserna är upp till 70% lägre än riktpriser och de har öppet alla dagar utom söndagar och helgdagar. Förutom ett stort utbud av butiker hittar du även både caféer, restauranger och lekområden. Hela området är anpassat för funktionsnedsatta och du har även fritt wifi i hela centret.  

http://www.mcarthurglen.com/neumuenster

Europa Passage

Välkommen till Europa Passage! Det är det största köpcentrumet i Hamburgs innerstad och med sina 120 olika butiker finns något för alla. Vare sig du är ute efter kläder, mat, blommor eller elektronik är Europa passage något för dig. Passa på att ta en åktur i deras glashissar – det är spektakulär upplevelse! Shoppingcentret erbjuder även ett stort utbud av mat och dryck.

citti-shoppar
CITTI-PARK

Förutom stormarknaden Citti-markt, finns här även CITTI-PARK - här hittar du omkring 80 specialbutiker fördelade på en yta 40 000 kvadratmeter.

 

Du hittar butiker som; H&M, Media Markt, Intersport, Toys'r'us samt kaféer och restauranger. 

 


Läs mer »

Besök citti.se »

citti-markt
CITTI-MARKT

Kiels gigantiska stormarknad med över 80 000 artiklar på en 12 500 kvadratmeter stor yta. Här finns verkligen allt!

 

Att bara botanisera bland de olika avdelningarna är en upplevelse i sig. Du hittar chark,fisk, frukt & grönt, ost och över 2 000 sorters vin samt pantfri öl. Runt om i varhuset erbjuds det varje dag provsmakning på olika produkter.

 

Läs mer »

Besök citti.se »