Sök pris

Shopping i Tyskland

Outlets, Bordershop och köpcenter!


citti-markt
CITTI-MARKT

Kiels gigantiska stormarknad med över 80 000 artiklar på en 12 500 kvadratmeter stor yta. Här finns verkligen allt!

 

Att bara botanisera bland de olika avdelningarna är en upplevelse i sig. Du hittar chark,fisk, frukt & grönt, ost och över 2 000 sorters vin samt pantfri öl. Runt om i varhuset erbjuds det varje dag provsmakning på olika produkter.

 

Läs mer »

Besök citti.se »


citti-shoppar
CITTI-PARK

Förutom stormarknaden Citti-markt, finns här även CITTI-PARK - här hittar du omkring 80 specialbutiker fördelade på en yta 40 000 kvadratmeter.

 

Du hittar butiker som; H&M, Media Markt, Intersport, Toys'r'us samt kaféer och restauranger. 

 


Läs mer »

Besök citti.se »

www.stenalinebordershop.se
Bordershop i Sassnitz

Funderar du på att resa till Sassnitz? Res med oss på Stena Line till den lilla hamnstaden på Tysklands största ö Rügen. Passa på att shoppa prisvärt i vår Bordershop.

Besök vår Bordershops sajt och planera dina inköp redan innan resan!

outlet-neumunster
McArthur Glenn Outlet

Cirka 40 min från Hamburg, i utkanten av Neumünster söder om Kiel, ligger McArthur Glenn Outlet med märken som Armani, Converse, Fossil, Escada, Desigual, mexx, Hugo Boss och många fler. Priserna är upp till 70% lägre än riktpriser och de har öppet alla dagar utom söndagar och helgdagar. Förutom ett stort utbud av butiker hittar du även både caféer, restauranger och lekområden. Hela området är handikappsvänligt och du har även fritt wifi i hela centret. 

Läs mer här »

designer-outlet-berlin
Designer Outlet Berlin

Längs med autobahn, cirka 30 mil från Berlin, hittar man Designer Outlet Berlin som erbjuder butiker med varumärken som Armani, Converse, Fossil, Escada, Desigual, Mexx, Hugo Boss, Nike och många fler. De erbjuder priser som är upp till 70 % lägre än riktpriserna och det har öppet hela året utom på söndagar och helgdagar. Här finns enkla caféer och lyxiga restauranger, lekområden för barnen, fri parkering, handikappvänligt med särskild service och även hundar är välkomna, men inte inne i butikerna. 

Läs mer här »