Sök pris & boka

CITTI

Shoppingmeckat i Kiel

Köpcentret CITTI PARK ligger tio minuter med bil eller buss från båten. Fri parkering. CITTI MARKT, en gigantisk stormarknad med ett enormt utbud av drycker och livsmedel. Här finns verkligen allt och att botanisera på de olika avdelningarna är en upplevelse i sig. Chark- och fiskavdelning, frukt & grönt och en ostavdelning med hundratals sorter! Alla världens stora vinländer finns rikt representerade, över 2000 viner finns i sortimentet. Pantfri öl och 4000 sorters sprit och andra drycker. Servicenivån är hög, atmosfären vänlig, priserna låga med fokus på hög kvalitet.


citti-vin
Vin, öl och sprit

På CITTI´s stora och välsorterade vinavdelning hittar du mer än 2000 olika viner från världens alla hörn och vindistrikt, och alltid med erbjudanden och bra priser.

Deras professionella vinkypare hjälper dig gärna med råd och information - så du hittar det perfekta vinet för tillfället. 

Du hittar även ett stort utbud av öl och sprit. 

citti-fiskmarknad
Fiskbutiken

CITTI´s fiskbutik har kontakt med många leverantörer av färsk fisk. Vilket gör att de har ett brett sortiment att erbjuda. Butiken erbjuder både fisk och skaldjur.

Fiskbutiken har sin egen bistro där du kan avnjuta ett stort urval av läckert tillredda fiskmenyer.

citti-ost
Ostbutiken

Ostbutiken är något speciellt! De erbjuder ett stort urval för alla smakriktningar - allt från traditionella typen av ost från världens alla hörn till nya varianter i alla modeller - Du hittar mer än 300 olika sorter!


De som jobbar i ostbutiken är specialister. De har kunskap om varje ost kan därför vägleda dig rätt och hjälpa dig hitta rätta osten för tillfället. Självklart får du även provsmaka osten innan du beslutar dig.

citti-restaurang
CITTI restauranger

När ni behöver en paus från allt shoppande, och fylla på med ny energi så finns det två restauranger och ett café som erbjuder delikatesser av olika sorter och smaker.