Sök pris

CITTI

Shoppingmeckat i Kiel

Köpcentret CITTI PARK ligger tio minuter med bil eller buss från båten. Fri parkering. CITTI MARKT, en gigantisk stormarknad med ett enormt utbud av drycker och livsmedel. Här finns verkligen allt och att botanisera på de olika avdelningarna är en upplevelse i sig. Chark- och fiskavdelning, frukt & grönt och en ostavdelning med hundratals sorter! Alla världens stora vinländer finns rikt representerade, över 2000 viner finns i sortimentet. Pantfri öl och 4000 sorters sprit och andra drycker. Servicenivån är hög, atmosfären vänlig, priserna låga med fokus på hög kvalitet.


kiel 50 år
Jubileumserbjudande - 50% på Kielkryss! Boka och res senast 31/3

I år fyller linjen Göteborg-Kiel 50 år och det vill vi fira med dig som är Citti-medlem! Om du bokar och reser mellan den 28/2-31/3 så får du upp till 50% rabatt på Kielkryss (ordinarie pris fr. 699:-). 

 

Njut av en perfekt minisemester till havs! Andas in havsbrisen på däck, njut av god mat och sköna toner i baren samt en heldag i Kiel. Här väntar Cittibussen som tar dig gratis direkt till Cittimarkt. Passa på att boka nu för att ta del av vårt jubileumserbjudande!

 

Ange erbjudandekoden KIEL50 i bokningsdialogen eller boka via länken nedan!

 

Boka Kielkryss »

 

*Gäller nybokningar Göteborg-Kiel t/r med vändande båt ink linsides 2-bäddshytt med över- och underbädd. Priset gäller vid 2 personer i hytten. Bokningsavgift tillkommer vid personlig service. Begränsat antal platser.

citti-vin
Vin, öl och sprit

På CITTI´s stora och välsorterade vinavdelning hittar du mer än 2000 olika viner från världens alla hörn och vindistrikt, och alltid med erbjudanden och bra priser.

Deras professionella vinkypare hjälper dig gärna med råd och information - så du hittar det perfekta vinet för tillfället. 

Du hittar även ett stort utbud av öl och sprit. 

citti-fiskmarknad
Fiskbutiken

CITTI´s fiskbutik har kontakt med många leverantörer av färsk fisk. Vilket gör att de har ett brett sortiment att erbjuda. Butiken erbjuder både fisk och skaldjur.

Fiskbutiken har sin egen bistro där du kan avnjuta ett stort urval av läckert tillredda fiskmenyer.

citti-ost
Ostbutiken

Ostbutiken är något speciellt! De erbjuder ett stort urval för alla smakriktningar - allt från traditionella typen av ost från världens alla hörn till nya varianter i alla modeller - Du hittar mer än 300 olika sorter!


De som jobbar i ostbutiken är specialister. De har kunskap om varje ost kan därför vägleda dig rätt och hjälpa dig hitta rätta osten för tillfället. Självklart får du även provsmaka osten innan du beslutar dig.

citti-restaurang
CITTI restauranger

När ni behöver en paus från allt shoppande, och fylla på med ny energi så finns det två restauranger och ett café som erbjuder delikatesser av olika sorter och smaker.