Lalandia®

– badglädje oavsett väder. På Lalandia® i Billund är det 28 grader i vattnet och 30 grader i luften, året om

Lalandia® Aquadome™ är Skandinaviens största vattenpark. Här kan du åka hisnande vattenrutschbanor, slappa i en solstol under palmerna, simma i upplevelsepoolen Grottan och spana in färgglada tropiska fiskar. Lek i i leklandet Monky Tonky Land, testa bowling, minigolf eller skridskobanan i Winter World innan ni avslutar med en middag på någon av restaurangerna på Lalandia® Plaza. Entré till bad- och leklandet ingår när du bor på Lalandia®.
Lalandia
pojke med cyklop under vatten
Lalandia®

Bo i fräscha semesterhus på Lalandia, granne med LEGOLAND®. Entré till Skandinaviens största badland och leklandet ingår.

 

Res 3 nätter – betala för 2!


Resa 3 nätter fr 1 069:-/person
totalt fr 8 548:-/4vuxna & 4 barn

• Båtresa t/r med bil
• 3 övernattningar i hus

 

*Prisexempel 16-19/4 2017. Erbjudande "Bo 3 nätter betala för 2".
Lalandia wild river
Nyhet! Wild River

Ta en tur på 167 meter med bubblande vatten och svängigt skoj i Europas längsta vattenrutschbana, utomhus dessutom! Simma och lek sedan i den nya utomhuspoolen eller sola och slappna av i det populära utomhusområdet med solstolar och spapool. Öppet och uppvärmt året runt.

HAPPYPASS

När du bokat båtresa + boende får du tillgång till en länk där du kan ladda ner ditt Happy Pass utan kostnad till mobilen eller skriva ut det.

lalandia billund
Karta

Lalandia® Aquadome™ är Skandinaviens största vattenpark men här finns också många andra aktiviteter för familjen.

 

Ladda ner Karta »

Lazy River

Slappna av i en badring medan  strömmen tar dig runt i hela Aquadome™ i ett lugnt tempo. Du glider förbi vattenrutschbanor, våg- och barnbassängen och kan enkelt beundra utsikten när du vill ta en liten paus!

Lalandia Plaza

På inomhustorget Lalandia® Plaza är det mysig atmosfär. Bakom de vackra husfasaderna finns ett brett utbud av trevliga restauranger, butiker och underhållning för hela familjen.

Winter World

På Lalandia® finns en vintervärld av snö och is. Här åker du skidor, skridskor och pulka mitt i sommaren. Utmana dig själv på den jättelika klätterväggen och testa roliga Bumper Cars på is.