Sök pris & boka

LEGO® HOUSE

Home of the brick!

LEGO® House är ett unikt upplevelsehus som inget annat. Kom och upplev magin bakom varumärket och bli inspirerad av de oändliga möjligheterna för lek och lär, som LEGO klossen ger.

 

LEGO House kallas också för ”Home of the Brick” och ligger naturligtvis i Billund där LEGO klossen blev till och äventyret startade. LEGO House ger båda barn och vuxna den ultimata möjligheten att kombinera klossar och kreativitet, och det är här, i LEGO hemmet, som ni blir inbjudna till den ultimata lekmöjligheten.

 


Lego House uppifrån
Världsnyhet!

Världens första och enda LEGO® House för besökare! Platsen där stora som små får uppleva LEGO® magi på ett nytt och innovativt sätt.

 

Lockas du av historiska samlingar eller vill du låta ungarna härja i de olika experimentverkstäderna?

 

Biljetter finns till försäljning nu!

 

Köp biljett här legohouse.com/en-gb/tickets »

 

legoland billund
LEGOLAND® Billund

Kombinera ert besök på LEGO® House med att samtidigt uppleva alla barns drömnöjespark. Här hittar ni boenden som ligger nära LEGOLAND®.

 

Sök pris & boka »

LEGO® House
Tävla och vinn!

Svara på några enkla frågor och få chansen att vinna en resa till den stora öppningen där ni kommer att vara en av de speciellt inbjudna gästerna som får möjligheten att fira den stora öppningen av LEGO House 28 september 2017.

 

Vinst för 2 vuxna och 2 barn:

- På LEGO House kommer ni att ta vara en del av ett exklusivt öppningsprogram där ni tillsammans med kändisar får möjligheten att vara en av de första som får utforska det spännande LEGO House.

- Båtresa med Stena Line inkl. bil t/r Göteborg-Fredrikshamn/Varberg-Grenå.

- 2 övernattningar i 4-bädds temarum på Hotel LEGOLAND® inkl frukost.

 

Tävlingen är avslutad. Stort grattis Ingalill Blomqvist från Lidköping!

  

Villkor »

LEGO® House