Sök pris & boka

WOW PARK

EN NY KUL LEK- & NÖJESPARK I SKOGEN UTANFÖR BILLUND!


Ha roligt en heldag i skogen med hela familjen – klättra i träd tillsammans, lek med vatten och upptäck underjordiska tunnlar i en säker miljö. Lek uppe bland kojor i trädtopparna, klättra från träd till träd på de 14 m höga hängbroarna och åk ner i rutschbanorna i full fart! WOW PARK är lika stort som cirka 40 fotbollsplaner och bjuder på aktiv utomhuslek för hela familjen!

Studs-nät, ziplines & lianer

Studsa, hoppa och lek bland de stora bollarna i ett 300 kvadratmeter stort nät högt uppe bland träden. Flyg sedan vidare i någon av alla ziplines eller tävla med mamma och pappa i någon av lianerna.

 

Trädkojor & hängbroar

Har du någonsin lekt uppe bland trädtopparna och sprungit över hängbroar från trädtopp till trädtopp? Nu kan du testa allt 14 meter upp i luften!

En värld av vatten

Du är aldrig för gammal för att leka med vatten. Här kan du segla små båtar i minifloder, bygga dammar och leka i det forsande vattnet. 

Träffa getterna

Säg hej till dom tama getterna. Dom är jättesnälla och gillar att bli matade med lite gräs direkt ur handen.

Grilla i skogen?

Välj mellan den barnvänliga restaurangen The Food Barn, grilla din egna mat i Forest House eller ha en mysig picknick i skogen. Det finns även mysiga lägereldar där du kan grilla marshmallows, popcorn och korv. 

Rutschbanor & släd-åkning

Swisha ner för de långa branta rutschbanorna för garanterat pirr i magen.

 

Du kan också åka släde ner för en 40 meter lång backe, även på sommaren.