Sök pris

Fredrikshamn

Perfekta utgångspunkten för bilutflykter till Nordjylland!

Upptäck vårt Fredrikshamn, eller Frederikshavn som man säger i Danmark. Strosa med trevligt sällskap i stadens centrum, numera med ett utbyggt längre shoppingstråk. Här hittar du klädaffärer, designbutiker och delikatessaffärer.
Fredrikshamn är även det perfekta utgångspunkten för bilutflykter till Nordjylland. Ett uppskattat utflyktsmål är Råbjerg Mile som är den största sanddyn i sitt slag i Danmark som ligger mellan Skagen och Frederikshavn på norra Jylland och väl värt besöket.


Upplev våren i Råbjerg Mile
Se & göra i Fredrikshamn

Fredrikshamn är en liten ort men förutom äventyret på The Reef finns mycket att upptäcka. Utmed de mysiga gågatorna i centrum du hittar klädaffärer, vinbutiker, inredningsbutiker, sportbutiker, skoaffärer, mysiga kaféer m.m.

 

Cykla i den vackra naturen kring botaniska trädgården Bangsbo söder om centrum. Fortsätt upp till toppen av den 71 meter höga Pikkerbakken där du får fantastisk utsikt ända till Skagen. Missa inte de tyska bunkrarna från andra världskriget.

 

Se & göra »

Fredrikshamn över dagen
Fredrikshamn över dagen

Res med oss till Fredrikshamn över dagen. Du hinner mycket på en dag. Kombinera våra olika avgångar till Danmark för att få så mycket ut av dagen som möjligt. Boka en dagstur med cykel, bil eller res utan bil.

 

Fr 99:-/Person

 

Boka dagstur »

The Reef Hotel & Resort logo
Båtresa + boende

 

Resa 1 natt  fr 727:-/person*

• Båtresa t/r 
•1 natt i familjerum

 

*Totalt från 2 908:-/2 vuxna & 2 barn. Prisexempel fr 1/8-2/8 2017 på The Reef Hotel & Resort. Priset kan förändras pga valutaförändringar, utbud och efterfrågan.

Råbjerg Mile

Några kilometer söder om Skagen kan du spendera en härlig dag i Nordeuropas största öken, Råbjerg Mile. Helt klart ett måste för Skagenresenären!