Sök pris & boka

Mat & dryck i Fredrikshamn


Beer Walk - Populär pubrunda

Gå iland vid Fredrikshamn, köp 6 Beer-walk biljetter inklusive 15 cl ölglas för endast 99 DKK i Turistcentret. Med ölglaset i din hand tillsammans med dina vänner kan ni promenera längst Fredrikshamns gator in på 10 utvalda pubar.

Ett tips är att dela på Beer-walk biljetten om man inte vill prova så många.

 

visitfrederikshavn.dk

Golden Deals - Karma sushi
Karma Sushi

En restaurang du måste uppleva om du gillar sushi med välkomponerade menyer som tilltalar både öga och smaklökar.

 

Läs mer om erbjudandet »

 

""
Restaurant Essens

Essens har precis vunnit titeln som Årets Fiskerestaurang 2019 En gastronomisk restaurang med lokale råvaror, gjord med passion och ett gott hantverk med det bästa naturen kan leverera.

 

restaurantessens.dk

Fredrikshavn Bryghus
Fredrikshavn Bryghus

Missa inte provsmakning på Fredrikshavns Bryghus, ett nyöppnat bryggeri med nya ölsorter. Köp med några flaskor hem eller ta några glas på Freddys Bar i Havnegade, väl värt besöket.

 

frederikshavnbryghus.dk »

2 takt Café & Braserie
2 takt Café & Braserie

Ett ställe ni inte får missa, här erbjuder dem service och mat i toppklass. Välj mellan att ta en fika, lunch eller middag.

 

Läs mer på: 2takt.dk

Moby Dick - Golden Deals
Restaurang Moby Dick

Stadens mysiga källarrestaurang. Under sommarperioden är gården en favoritplats där du kan njuta av en underbar lunch tillsammans med gott sällskap.

 

Läs mer om erbjudandet »

De gule pakhus
De gule pakhus

Här kan du servera klassisk god mat i en lugn och mysig miljö. Till lunch serverar de smakfulla klassiska rätter. På kvällen kan du välja från deras à la carte-meny, som erbjuder spännande rätter inspirerade av säsongsbetonade färska råvaror.

 

Läs mer på: thereef.dk »

Penna’s Resturant - Golden Deals
Penna’s Resturant

Nere vid Rønnerhavnen hittar du det charmiga stället Penna´s resturant. Här kan du njuta av den härliga utsikten av Rønnerhavnen hamn. Missa inte Danmarks specialitet Stjerneskud.

 

Läs mer om erbjudandet »

The Old Irish Pub
The Old Irish Pub

Här hittar du en härlig atmosfär och om du letar efter en plats att njuta av olika ölsorter, ett bra utbud av whisky och utsökt hemlagad mat tillsammans med livemusik på helgerna då är det här den bästa platsen för dig.

 

Läs mer på: oldirishpub.dk

Café Stæhr
Café Stæhr

Ett familjeföretag, franskinspirerat café och pianobar med mysig innergård och uteservering.

Här kan du njuta av utsökta frukosträtter, brunch, sallader och smörgåsar samt hemlagade rätter och glass.

 

Läs mer på: cafe-staehr.dk

Møllehuset - Golden Deals
Møllehuset

Møllehuset har funnits i över 400 år och är en av Fredrikshamns äldsta byggnader. Møllehuset erbjuder läckra lunchrätter, kaffe, tårta, varm choklad m.m. Ett lunchställe ni inte får missa.

 

Läs mer om erbjudandet »

Smørrebrød
Smørgåsen

Är du sugen på en riktig dansk klassiker, smørrebrød? Då ska du besöka Smørgåsen, här får du underbart goda smörgåsar, härlig atmosfär och framförallt god service. De erbjuder även glutenfria alternativ.

 

Läs mer på: smorgaasen.dk

Jerrys resturant og bryghus
Jerrys resturant og bryghus

I 25 år har Jerrys tjänstgjort "God mat och vänlig service" i bästa amerikansk stil. Här kan du njuta av deras hembryggda öl med din biff, hamburgare eller pizza.

 

Läs mer på: jerrys.dk

Baren John Bull
Baren John Bull

John Bull har funnits i generationer och är en trevlig engelsk pub. Här kan du komma för att spela biljard, njuta av en kall öl eller bara för att träffa vänner. På sommaren när solen värmer på kan man även avnjuta en drink på den stora terassen.

 

Läs mer på: hotel-jutlandia.dk