Sök pris & boka

Mat & dryck i Fredrikshamn

Restauranger, barer och pubar med beer walk

I Frederikshamn hittar du många bra restauranger, som serverar mat med hög kvalitet och massor av dansk hygge. Här finns något för alla och för varje smak. Många åker till Fredrikshamn för den goda ölen. Testa det lokalbryggda ölet på Jerrys eller ta pubrundan Fredrikshamn Beerwalk.


Uppdukat bord med sushirätter
Karma Sushi

En restaurang du måste uppleva om du gillar sushi med välkomponerade menyer som tilltalar både öga och smaklökar.

 

karmasushi.dk »

 

""
Restaurant Essens

2019 utnämndes Restaurant Essens som ”Årets Fiskerestaurant” av Den Danske Spiseguide. Hos Restaurant Essens serveras rustik kvalitetsmat - ”feel good food” med fokus på personlighet, kvalitet och färska råvaror.

 

restaurantessens.dk »

Färggrann och fint upplagd mat på restaurangtallrik
2 takt Café & Braserie

2Takt Café & Brasserie är ett populärt matställe i Frederikshavn med en avslappnad atmosfär. Här serveras rätter med dom bästa lokala råvaror, som är i säsong.

 

2takt.dk »

En skylt med texten väkommen till Farmors café
Farmors Café

Här hittar du ett litet mysigt café med själ och harmoni i den norra delen av gågatan i Frederikshavn. I Farmors Café serverar man god dansk mat av dom bästa råvaror. Under sommaren finns det också uteservering.

 

farmors-cafe.dk »

Vackert serverad mat på tallrik
Restaurant Det gule pakhus

I Det Gule Pakhus kan du njuta av en avkopplande middag i en rustik miljö. Menyn är baserad på kärlek till lokala och säsonbetonade råvaror, där varje tallrik serveras med matglädje, kvalitet och goda ingredienser.

En fint upplagd fiskrätt med räkor och dill
Restaurant Smørgåsen

Kvalitet, smak, atmosfär och service fram för allt. Hos Restaurant Smørgåsen får du klassisk dansk smørrebrød av högsta kvalitet och allt är hemlagat.

 

smorgaasen.dk »

Utsidan av Pennas Restaurang
Penna’s Resturant

Nere vid Rønnerhavnen hittar du det charmiga stället Penna´s resturant. Här kan du njuta av den härliga utsikten av Rønnerhavnen hamn. Missa inte Danmarks specialitet Stjerneskud.

 

Med utsikt över hamnen »

Vacker fasad på Restaurant Møllehuset
Møllehuset

Møllehuset har funnits i över 400 år och är därmed en av Fredrikshamns äldsta byggnader. Møllehuset erbjuder läckra lunchrätter, kaffe, tårta, varm choklad m.m. Ett lunchställe ni inte får missa.

 

God mat till vacker utsikt »

Blomsterkvistar på uppdukat bord
Restaurant Gratværk

Upplevelser i naturens och säsongens lokala råvaror tillberedda med tradition och kärlek i ett modernt uttryck.

 

restaurantgratvaerk.dk »

Servering utomhus
Café Stæhr

Hos Café Stæhr serveras rätter av dom bästa råvaror med en personlig service. Här hittar du läckra luncher, bruncher, sallader och sandwich och allt är hemlagat. Köket hyllar det franska och har ett stort urval av kaffe, te och vin på glas. Under sommaren finns det också en mysig uteservering.

Tänt ljust och utsmyckat bord i restaurang
Restaurant STED1

Restaurant STED1 är en hyllning till naturen och ett frirum. Här serveras mat med mening och med respekt för naturen. 

 

sted1.dk »

Barer och pubar i Fredrikshamn


Beer Walk - Populär pubrunda

Gå iland vid Fredrikshamn, köp 6 Beer-walk biljetter inklusive 15 cl ölglas för endast 125 DKK i Turistcentret. Med ölglaset i din hand tillsammans med dina vänner kan ni promenera längst Fredrikshamns gator in på 10 utvalda pubar.

Ett tips är att dela på Beer-walk biljetten om man inte vill prova så många.

 

visitfrederikshavn.dk

Jerrys resturant og bryghus
Jerrys resturant og bryghus

I 25 år har Jerrys tjänstgjort "God mat och vänlig service" i bästa amerikansk stil. Här kan du njuta av deras hembryggda öl med din biff, hamburgare eller pizza.

 

jerrys.dk »

Glad bartender
Restaurang Moby Dick

Stadens mysiga källarrestaurang. Under sommarperioden är gården en favoritplats där du kan njuta av en underbar lunch tillsammans med gott sällskap.

 

mobydick-frederikshavn.dk »

Baren John Bull
Baren Bull

Baren Bull har funnits i generationer och är en trevlig engelsk pub. Här kan du spela biljard, njuta av en kall öl eller bara för att träffa vänner. vnjuta en drink på den stora terrassen i sommar.

 

hotel-jutlandia.dk »

Leende bartender häller upp dryck
Scandic Sundeck Bar

En äkta loungestämning råder i The Reef Hotels Sundeck Bar. Här kan du njuta av en god fatöl och njuta av den internationella stämningen.

 

scandichotels.se »

Man och kvinna bakom bar
Fregatten

Fregatten är en av Fredrikshamns mest populära ”en kväll på stan” ställen. Fregatten har funnits sedan 1963 och den familjeägda baren drivs i dag av tredje generationen; Henrik B. Nielsen. Fregatten vänder sig till den vuxna publiken som kommer för en drink eller två och kanske dansar en stund i discot.

 

Facebook »

Bartender framför baren
Freddy´s Bar

Hos Freddy är det alltid god stämning. Här kan du spela biljard och testa det stora urvalet av fatöl - minst 20 olika förutom ölsorterna på flaska. Freddy Rafn bjuder på livemusik varje weekend med en god mix av erfarna och upcoming musiker. Freddys Bar har både en fin terrass mot Havnegade och en mysig innergård.

 

facebook.com/wbcfreddy »

Bartender fram för bar
Tordenskjoldskroen

Stans äldsta värdshus är en garant för mysig dansk krogstämning och väl värd ett besök. Stämningen är gemytlig och inredningen har inte ändrats mycket genom åren.

 

visitdenmark.se