Sök pris & boka

Se och göra i Fredrikshamn


Voergaard slott

Ett vackert renässansslott som lockar många besökare. Dels för att ta del av slottets skräckhistorier och för se konstsamlingen.

voergaardslot.dk »

Pikkerbakken
Ny utkiksplattform

Missa inte den nyanlagda utkiksplattformen formad som Skagens gren som sträcker ut sig från Pikkerbakken vid Fredrikshamn. Platsen ger en unik utsikt över staden, hamnen och Hirsholmarna, Säby och Skagen, i klart väder kan man även se ända till Läsö.

 

visitnordjylland.com »

Shopping i Fredrikshamn
Shopping i Fredrikshamn

Fredrikshamn har ett brett utbud på specialbutiker med danska och internationella designprodukter och många cafeer och restauranger. Året runt anordnas shoppingevents med torghandel och musik.

Fredrikshamn Escape Denmark - Golden Deals
ESCAPE Denmark

Mitt i Fredrikshavn händer det spännande saker. I Escape Denmark löser ni gåtfulla problem tillsammans och försöker bryta er ut ur de olika rummen.


Läs mer om erbjudandet »

Vinterbad i Jylland
Vinterbad i Nordjylland

En stigande trend för kalla bad

En semester i kuststäderna Skagen, Fredrikshamn och Sæby erbjuder ideala förutsättningar för att ta ett uppfriskande vinterdopp i Danmark.

De bästa städerna för vinterbad »


Goda råd inför vinterbadet »

 

 

Golden Deals
KONSTMUSEET I FREDRIKSHAMN

Museet visar årligen 6-8 utställningar med både dansk och internationell konst. Här finns även världens största exlibrissamling  med cirka 500 000 original exlibris. Barn går in gratis på alla museum i Fredrikshamn.

 

Fri entré för barn »
Gå 2 betala för 1 »

Fun House Frederikshavn
Fun House - lekland

Om ni vill ha fart och fläkt på er semester och en chans för barnen att leka av sig så är Fun House i Fredrikshamn den rätta platsen.

 

funhouse-frederikshavn.dk »

Golden Deals
FAMILJEVÄNLIG BONDGÅRD

Museet Sognefogedgården som ligger c 3 km väster om Fredrikshamn är en perfekt attraktion för barnfamiljer och är värt ett besök om du vill veta hur man levde för 100 år sedan.

 

Entré 2 för 1 »
Fri entré för barn »

 

 

Golden Deals
FORT - Bangsbo

Ta bilen eller cykla till Bangsbo fort som ligger strax söder om Fredrikshamn med bunkrar, kanoner och guidade turer.

20% rabatt på entré för vuxna »
Fri entré för barn »

Fredrikshamn Strandby
CHARMIG SMÅBÅTSHAMN

Småbåtshamnen Strandby söder om Fredrikshamn når du enkelt på cykel. En modern marina med trevliga restauranger. Njut av en lunch eller en dansk glass med toppingen Guf som är en klassiker.

 

visitdenmark.dk »

Fredrikshamn Rønnerstrand
Rønnerstrand

Upptäck den härliga hamnen som ligger strax norr om Palmestranden. Hamnen omges av härliga små fiskehus och är populärt bland seglare och sportfiskare. Ett tips är att besöka Penna's cafe och köpa dig en Dansk klassiker Stjerneskud.

Fredrikshamn Hirsholmarna
Hirsholmarna

Njut av naturen och stillheten på Hirsholmene. För att besöka den fantastiska ögruppen så tar båtresan ca 45 minuter och man måste förboka på seadog.dk eller vid Fredrikshamn turistbyrå.

Botanisk trädgård - Bangsbo
Botanisk trädgård - Bangsbo

När du besöker Bangsbo Botaniska Trädgård möts du av ett överflöd av dofter och färger. Missa inte blomsterfestivalen den 1 - 2 juni och träffa de många utställarna och köp växter, frön och andra saker för trädgården.

 

toppenafdanmark.dk »

Fredrikshamn man som cycklar
Upplev Fredrikshamn på cykeln

Fredrikshamn och cykling är en bra match. Staden erbjuder vacker natur med skog samt strand och allt blir bara bättre när du upplever det från cykelsadeln. Du kan lätt hyra en cykel via din telefon när du kliver iland. Mer information om hyrning av cykel:

donkey.bike »

herlufcykler.dk »

Uthyrning av mountainbike: MTBGuide Frederikshavn »