Sök pris

Se och göra i Fredrikshamn


The Reef Hotel & Resort

Upplev vårt karibiska paradis! På vårt hotell The Reef, i Fredrikshamn och med promenadavstånd från färjeterminalen, får ni uppleva ett unikt vattenäventyr för stora och små.

 

 

 

 

 

Läs mer om The Reef här »

Palmestrand
Palmestranden

Strax utanför Fredrikshamn hittar du Palmestranden med kritvit strand, vajande palmer och långgrunda bad. Spela beachvolleyboll, ta med en picknickkorg och låna en grill för strandgrillning. Ta dig hit med buss från färjan eller låna en cykel gratis från turistbyrån.
 
Buss från Stena Line: 1/7 – 11/8 2018
Betalning: DKK kontant

Tidtabell »

 

 

Sök pris & boka »

 


KONSTMUSEET I FREDRIKSHAMN

Museet visar årligen 6-8 utställningar med både dansk och internationell konst. Här finns även världens största exlibrissamling  med cirka 500 000 original exlibris. Barn går in gratis på alla museum i Fredrikshamn.

 

frederikshavnkunstmuseum.dk »

sångare på pub
Nyhet! The old irish pub

Upplev härlig stämning på nyöppnade The Old Irish Pub i Fredrikshamn. Här kan du lyssna på livemusik från Irland och England varje helg!

 

oldirishpub.dk »

Bangsbo

Upptäck fästningsverket Bangsbo Fort med bunkrar, kanoner och guidade turer. Besök Bangsbo museum och ta en promenad runt det vackra området med historiska byggnader och ett rikt djurliv. Njut av den botaniska trädgården med över 200 olika rosor.

 

bangsbo.com »

Läsö

På den idylliska ön Läsö kan ni promenera, cykla, rida eller ta en mountainbiketur längs öns små skogsvägar för att därefter skämma bort er själva på ett lyxigt spa.

saeby ån
Säby

Bara en mil söder om Fredrikshamn hittar du en vacker historisk pärla, precis vid stranden och Säby-ån. Här kan du fynda konsthantverk i glas, keramik eller bärnsten och njuta av musik och specialbutiker kring det trevliga torget. Missa inte de populära fiskrestaurangerna i hamnen med god stämning och havsutsikt.

Film från Fredrikshamn

Roliga bad på The Reef, mysiga butiker och caféer längs gågatan, god mat och dansk charm. Här får du se en del av det utbud som Fredrikshamn har att erbjuda.

 

 

Se filmen »