Sök pris & boka

Skagen

Bjuder på mysiga promenader och restauranger!

I Skagen möts du av öppna vidder och ett hänförande ljus. Här hittar du små mysiga små butiker längs gågatan. I hamnen ligger serveringar och bodar med färsk fisk och skaldjur. Passa på att njuta av långa promenader och missa inte Skagens museum som nu har blivit ännu större och bättre.


Skagen
Se & göra i Skagen

Längst ut på Grenen möts de två haven Skagerak och Kattegatt. Att stå med en fot i varje hav är bara en av de stora små sakerna man kan göra i Skagen.

 

Skagens centrum lockar med shopping och folkliv. I hamnen ligger mysiga restauranger och bodar med färsk fisk och räkor. Här kan du året om uppleva det speciella ljuset som sätter sin prägel på platsen.

 

Missa inte Skagens museum som är känt för sina vackra Skagenmålningar.

Se och göra i Skagen »

Fyr i Skagen
Skagen över dagen

Res med oss till Skagen över dagen. Kombinera våra olika avgångar till Danmark för att få så mycket ut av dagen som möjligt. Boka en dagstur bil eller res utan bil och ta tåget upp till Skagen i sommar.

 

Boka dagstur

Tåg til Skagen
Tåg till skagen

Köp tågbiljett till Skagen när du bokar din dagstur. Tåget tar cirka 35 min från tågstationen i Fredrikshamn (cirka 10 min gångväg terminal). Tågstationen i Skagen ligger nära den centrala gågatan. Mer information om tågtidtabeller. 

 

Boka dagstur