Sök pris & boka

Inflyttningsfest på kajen

Stena Line flyttar till Halmstad den 1 februari 2020

Stena Line öppnar en ny färjelinje Halmstad-Grenå/Århus med invigning lördagen den 1 februari. Linjen kommer att trafikeras av Stena Nautica som är 135 meter lång och kan ta emot 900 passagerare och 1200 längdmeter för bilar och lastbilar. Missa inte att besök vår invigning på kajen och få möjligheten att besöka Stena Nautica.


Stena Line inviger linjen Halmstad-Grenå
Välkommen att fira med oss

Passa på att kom kl. 12.00 och vinka in Stena Nautica som anländer till Halmstad för första gången på över 20 år. De första besökarna får även en goodie-bag full med överraskningar.

Start: 12.00 | Slut: 16.00

På kajen upplever du massor av roliga aktiviteter! Under två timmar har du möjlighet att kliva ombord på färjan och delta på en rundvisning. Efter invigningsceremonin på scenen vinkar vi av Stena Nautica som sedan seglar vidare till Grenå.

 

Se programmet här »

Invigningsprogram


Vilken aktivitet är din favorit? Eller du kanske väljer att uppleva alla?
vuxen och barn ute på däck på Stena Line färja
Öppen båt på Stena Nautica

Upplev fartyget mellan kl.13.00-15.00. Delta på tipspromenaden under rundturen och få möjlighet att vinna fina priser. Först till kvarn då vi har begränsat antal platser.

Program - Stora scenen

Det bjuds på ett fullspäckat program med en konferencier som vägleder genom invigningen med tal och underhållning.

Idolvinnaren Tusse

På scen spelar 2019 års idolvinnare Tusse som kommer att underhålla oss med ett unikt liveframträdande med härlig musik.

Tält
BECAUSE WE CARE

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder! Eller i detta fall ett tält på kajen. Lyssna på musik, inspireras av talarna och samtidigt värm dina händer.

Stena Lines maskot simmar glatt
Barnaktiviteter

Ta chansen att träffa tumlaren Happy, vår maskot som gör både barn och vuxna på glatt humör. Det kommer även att bjudas på många andra barnaktiviteter.

Mat & dryck

Njut av en god lunch eller en fika till förmånliga priser från några av Halmstads lokala aktörer. Utbudet är varierande så det finns något som passar för alla.

Hitta hit


Vi rekommenderar att transportera dig med Stena Line-bussen, bil eller cykel till invigningen.
ikon av en buss
Gratis buss

Ta Stena Line-bussen från Halmstad Centralstation direkt till jippot i hamnen. Bussen avgår varje kvart mellan kl 11.45-15.00. Sista bussen från hamnen avgår kl 16.30.

Ikon på bil
Bilparkering

Först till kvarn - Följ skyltningen till Grenå där vi erbjuder parkering i mån av plats. Kom i tid då antalet parkeringsplatser på området är begränsat.

ikon av en cykel
Cykel & promenad

Varför inte ta en promenad eller cykeltur om vädret tillåter? På mindre än en halvtimme från centrum når du hamnområdet, med cykel ännu snabbare.

Arrangeras av


Tillsammans med Halmstads kommun och Hallands Hamnar inviger vi linjen Halmstad - Grenå
Loggor Stenaline,  Halmstad kommun, hallands hamnar