Sök pris & boka

Ombord på Stena Danica

- Mötesplatsen till havs

Kom och umgås med nya och gamla vänner på Mötesplatsen till Havs där Stena Lines fartyg blir din portal till Havet.

 

Här på Mötesplatsen kommer du kunna ta reda på vilka roliga event som kan kombineras med din dagskryssning, som allt från släktforskning till hälsokryssningar, kanske även en resa i Evert Taubes tecken.


Temadagar - dagstur Stena Danica


Man spelar gitarr
Musik-tisdag

Sjunger du hellre än bra? Tisdagar under våren går i sångens och musikens tecken. Melodiquiz varvas med allsång! Så samla ett gäng för att umgås i musikens tecken.

 

Läs mer » 

Dansbandsonsdag på Stena Danica
Dansbands-onsdag

Gillar du dansbandsmusik är onsdagar på Stena Danica som gäller. Nu har vi laddat upp med favoriter som Bendéns, Janne Stefans, Trebello, Jive och Chiquita med flera. Dags att bjuda upp?

 

Läs mer » 

Quiz ombord på Stena Danica
Quiz-torsdag

Detta är dagen för dig som gillar musik och frågesport. Ta med vännerna och se vem som kommer känner igen flest artister och låtar. Beställ något gott att dricka i baren och ha en kul dag ombord.

 

Läs mer » 

Äntligen fredag ombord på Stena Danica
Äntligen fredag

Veckans kanske bästa dag. En skön frukost och några fynd i shoppen blir en bra start. I baren höjer trubaduren stämningen och gör alla på gott humör. Nu är det äntligen helg!

 

Läs mer » 

Shoppinglördag ombord på Stena Danica
Shopping- lördag

Fynden i Outlet One och i Bordershop gör att du kanske kan lyxa till det resten av dagen. Starta dagen med en lång frukost och fortsätta att skämma bort dig själv med lyx från butiken och goda drinkar i baren.

 

Läs mer »

Stena Danica - barnens båt!
Barnens båt

Krama, dansa och skratta med när du träffar vår nya maskot Happy på Stena Danica helger och lov. Du kan också färglägga och pyssla, skaffa dig en häftig Happy tatuering, titta på film och fiska i fiskdammen.

 

Läs mer »

Partyband & buffé - Kvällsturer Stena Danica