Sök pris & boka

Livemusik ombord - dagstur Danmark

Göteborg - Fredrikshamn med shopping på Stena Danica

 

Skippa shoppingen på köpcentret eller i Göteborg och ta en resa till Danmark över dagen istället. Starta dagen med en lång champagnefrukost. Fortsätt att skämma bort dig själv med en lyxig dagkräm eller en skön doft från butiken. Fynden i vår Bordershop samtidigt som du har kul med dina vänner ombord!

 

Alla dags- och kvällsturer till Danmark är tyvärr inställa i vår.


Livemusik ombord
Trubadur underhåller ombord på Stena Danica
Trubadur

Veckans trubadur höjer stämningen i baren, kanske spelas dina favoriter. Samla vännerna och ha en trevlig dag på havet. Vårens trubadurer är bl.a. Stefan Axfjord, Stefan & Manny Partyhusband, Offshore Partyhusband och Rampatompas Partyhusband.

bordershop ombord
Bordershop

Vi har Bordershop ombord på alla våra fartyg – oavsett var du reser ifrån i Sverige. Du sparar upp till 60% mot ordinarie pris i land. Passa på att handla till alla festligheter!

Champagnefrukost ombord på Stena Danica
Champagnefrukost

Lyxa till det och starta shoppingdagen med ett glas Champagne* och en skön frukostbuffé. Luta er tillbaka och njut av havsutsikten. Förboka frukost fr 99:-        

*Piper Heidseck; 1 glas 64:-

 

Plats: Restaurangen däck 8

Nu kommer Karibien till Göteborg
The Reef Bar

Härlig karibisk stämning och havsutsikt i nya The Reef Bar med palmer och skön musik. Här kan du njuta extra mycket av havet då den inglasade baren är en del av soldäck.

Plats: Däck 9