Sök pris & boka

Att göra under en dag i Danmark!

Välj på kartan bland över 30 genuina utflyktsmål på din dagstur!

Du hinner med en hel del på en dagstur. Här tipsar vi om olika aktiviteter att göra i Danmark. Allt ifrån stränder och badhotell till restauranger och mikrobryggerier. Är du intresserad av en särskild stad finns flera av de danska orterna också med som tips på sevärdheter. Klicka på ikonerna i kartan för att läsa mer om de olika resmålen.

 


Tips på dagsutflykter


Inom 1 timme med bil från Fredrikshamn
Grenen i skagen.
Tadaa - kör på el till skagen!

Välj ett miljövänligare alternativ och lämna bilen hemma. Nu kan du välja TADAA´s elbilar för endast DKK 495 inkl.fria kilometer. Besök både Fredrikshamn, Skagen och Säby. Du hinner mycket på en dag!

 

Så här funkar det »

Tåg til Skagen
Tåg till Skagen

Åk med oss på en dagstur till Skagen med tåget och se haven mötas, det underbara ljuset och missa inte att avnjuta lite skaldjur. Tågbiljett köper du samtidigt som du bokar din resa här.

tågbiljett 95:-/person

 

Mer om Skagen » 

 

Boka dagstur »

 

cyklar på strand i danmark
Hyr cykel

Med cykel hinner du med ännu mer under din dagstur i Danmark! Du kan enkelt hyra cykel med hjälp av appen Donkey Republic. Det kostar ca 90 DKK att hyra cykel en dag i Fredrikshamn. Du hittar mer information på donkey.bike.

Paket för dagstur


Övriga tips för din dagstur


Vågor mot strand L¢kken
Lökken strand

I Lökken finner ni en av Nordeuropas bredaste badstrand. På den en mil långa stranden finns det gott om utrymme för alla. Stranden är även ett populärt tillhåll för surfare.

Råbjerg Mile

Några kilometer söder om Skagen kan du spendera en härlig dag i Nordeuropas största öken, Råbjerg Mile. Helt klart ett måste för Skagenresenären!

 

Rubjerg Knude

Ett besök vid Rudbjerg Knude och sanddynen Lönstrup Klint ett måste när du befinner dig i Lönstrup. Fyren med sitt 23 meter höga torn är inte öppen men finns kvar som ett spännande utflyktsmål för dig som vill beskåda naturens krafter.