Sök pris & boka

Jul- och nyårsresor till Danmark

 

Vi ger dig hela julupplevelsen på bara en dag. Ombord njuter du av den goda julmenyn och fyndar både drycker och julklappar. I land kan du besöka danska julmarknader och uppleva den mysiga julstämningen. Strosa runt, shoppa, drick glögg och testa danska delikatesser. 


Merry julfeeling!
Resenärer ombord som äter julmat
Jultallrik inkl. måltidsdryck & kaffe

 

Jultallriken består av gravad lax/hovmästarsås, julsill, ägghalva toppad med Skagenröra, prästost, vörtbröd, köttbullar, julskinka, rödkål, jansson samt Ris à la Malta med saftsås till dessert.

Drinkar The Reef New Year
Nyår på The Reef Hotel & Resort

Åk till karibien över Nyår!
Välj mellan två olika nyårsarrangemang.

Julmarknader i Danmark


Finns det något mysigare? Här listar vi några riktigt bra tips för din Danmarksresa!
Julmarknad i Danmark
Smaken av jul i Ålbäck

Den stora succén från 2018 är tillbaka. Smaken av jul är mottot på den mysiga julmarknaden i Ålbäck som ligger mellan Fredrikshamn och Skagen. Låt ljuset leda dig till smakfulla upplevelser.

Julmarknad i Danmark
Århus

Den Gamle By! Ta del av julens historia under mer än 400 år och gör ett besök på 1800-talet när de första julgranarna kom och hitta helt unika julklappar.

 

Julmarknader i Århus

Julmarknad i Danmark
Fredrikshamn

I december är det extra mysigt i Fredrikshamn då miljoner av ljus tänds och affärerna har längre öppettider. Passa på att shoppa lokala specialiteter i de små specialbutikerna.

 

Jul i Fredrikshamn

Juleljus på Aalborg Zoo
250 000 juleljus på Aalborg Zoo

Nyhet! Gå på ljusvandring och upplev julens atmosfär och traditioner från Grönland till Afrika. Upplev Nordljuset och streetfood från Grönland och i den julpyntade afrikanska byn väntar ett fyrverkeri av färger. Missa inte tomtens stuga vid renarnas stall.

Jul på slottet

Kom i julstämning på Voergaard Slott. Här öppnas en helt ny magisk värld. Känn julkänslan och upplev det historiska slottet.


voergaardslot.dk »