Sök pris & boka

Julresor till Danmark

 

Vi ger dig hela julupplevelsen på bara en dag. Ombord njuter du av god julmat och fyndar både drycker och julklappar. I land kan du besöka danska julmarknader och uppleva den mysiga julstämningen. Strosa runt, shoppa, drick glögg och testa danska delikatesser. 


Resenärer ombord som äter julmat
Julbord Göteborg-Fredrikshamn

I restaurang Taste serveras julbord 18/11-23/12.

 249:-/PERS

Stena Danica serverar julbord mån-sön. Stena Jutlandica serverar julbord tors-lör. Notera att det ej serveras julbord på avgången kl 11.50 Stena Jutlandica. 

Härlig julunderhållning ombord!

Ombord på Stena Danica bjuds det på härlig julunderhållning med DEMO Entertainment 18/11-19/12.

 

Upplev vår härliga julstämning ombord! Den perfekta uppladdningen inför högtiderna. På utresan hälsar Nöjesvärdarna välkomna ombord med stämningsfull musik följt av ett spännande musikquiz. På hemresan njuter vi av glada toner och bjuder upp till dans!

Julmarknader i Danmark


Finns det något mysigare? Här listar vi några riktigt bra tips för din Danmarksresa!
Julmarknad i Danmark
Århus

Den Gamle By! Ta del av julens historia under mer än 400 år och gör ett besök på 1800-talet när de första julgranarna kom och hitta helt unika julklappar.

 

Läs mer om jul i Århus på visitaarhus.dk

Julmarknad i Danmark
Fredrikshamn

I december är det extra mysigt i Fredrikshamn då miljoner av ljus tänds och affärerna har längre öppettider. Passa på att shoppa lokala specialiteter i de små specialbutikerna.

 

Läs mer om jul i Fredrikshamn på toppenafdanmark.dk

Jul på slottet

Kom i julstämning på Voergaard Slott. Här öppnas en helt ny magisk värld. Känn julkänslan och upplev det historiska slottet.


Läs mer på voergaardslot.dk