Sök pris & boka

Semester i Danmark - resmål och städer

Danmark är ett av våra mest populära semesterländer – för både barn och vuxna.

I härliga Danmark kan du ta dagen som den kommer eller fylla den med roliga aktiviteter. Besök Skagen, Aalborg, Skallerup, Aarhus eller någon annan av alla mysiga städer och byar. Du tar dig enkelt och snabbt runt med bilen eftersom avstånden är korta. För den som vill stanna några nätter finns det gott om mysiga krogar, hotell, campingar och härliga semesterhus vid havet att välja mellan. Välkommen till Danmark!


Semestra i Danmark
Korta avstånd till allt det roliga

På Jylland är det korta avstånd mellan sevärdheterna. Att hela kusten är som en enda lång sandstrand gör Danmark till ett extra populärt resmål. Skagen, Blokhus och Aalborg ligger endast 45 minuter med bil från Fredrikshamn.

Mer semester för pengarna - Bästa pris på båtresa & boende


Bilsemester i Danmark


I Danmark är avstånden aldrig långa. Få inspiration längs vägen.

Läs mer om våra favoritaktiviteter


Husbil på en strand i Danmark
Hitta din campingplats

Att ha med sig husvagnen eller husbilen på semestern ger dig både flexibilitet och utrymme för spontana stopp. Välja mellan drygt 500 campingplatser vid havet eller nära en storstad.

 

Läs mer på visitdenmark.se »

Vilket är ditt bästa restips?
Dela dina smultronställen!

Har du besökt eller upplevt något spännande på någon av våra destinationer Tyskland, Danmark, Polen, Lettland eller övriga Europa? Låt dig inspireras av andra och dela dina bästa smultronställen på Resebloggen!

 

blogg.stenaline.se/smultronstallen