Sök pris & boka

Semester i Danmark - resmål och städer

Danmark är ett av våra mest populära semesterländer – för både barn och vuxna.

I härliga Danmark kan du ta dagen som den kommer eller fylla den med roliga aktiviteter. Besök Skagen, Aalborg, Skallerup, Aarhus eller någon annan av alla mysiga städer och byar. Du tar dig enkelt och snabbt runt med bilen eftersom avstånden är korta. För den som vill stanna några nätter finns det gott om mysiga kroer, hotell, campingar och härliga semesterhus vid havet att välja mellan. Velkommen til Danmark!


Restips i Danmark
Pris enkel väg

Göteborg–Fredrikshamn/

Varberg–Grenå

 

Fr 399:-/bil & 1 pers*

Ta med fler i bilen för 64:-/vuxen och 32:-/barn.

 

*Båtresa enkel väg inkl bil. Economybiljett. Begränsat antal platser.

 

Fler priser för båtresa »

The Reef Hotel & Resort

Ett unikt vattenäventyr för hela familjen som ligger på gångavstånd från terminalen i Fredrikshamn. Här möts ni inte bara av 32-gradig värme utan även av vågskvalp, musik och en varm bris i palmbladen. Bada, klättra och dyk efter skatter!

FR 499:-/PERSON

Totalt fr. 1 996:-/2 vuxna & 2 barn.

 

Läs mer & boka »

 

fredrikshamn
Mysiga Fredrikshamn

Fredrikshamn är så mycket mer än den perfekta utgångspunkten för bilutflykter till Nordjylland. Strosa med trevligt sällskap i stadens centrum, numera med ett utbyggt längre shoppingstråk. Här hittar du även The Reef för roliga bad, relax och äventyr.

 

Läs mer & boka »

Vilket är ditt bästa restips?
Dela dina smultronställen!

Har du besökt eller upplevt något spännande på någon av våra destinationer Tyskland, Danmark, Polen, Lettland eller övriga Europa? Låt dig inspireras av andra och dela dina bästa smultronställen på Resebloggen!

 

Till Smultronställen »