Sök pris

För Familjer och Barn i Danmark

FÖR LEKFULLA BARN OCH VUXNA

Släpp fram din lekfulla sida och låt årets sommarsemester bli den roligaste på länge. I Danmark finns mycket kul för äventyrslystna och nyfikna barn i alla åldrar. Landet vimlar av sommarland, feriecenter, djurparker och akvarium där både stora och små har lika roligt!


Bergochdalbanan dragekongen
DJURS SOMMERLAND

Nordens största och bästa sommarland fyra år i rad. Här väntar 8 fantastiska temaländer, Danmarks största bergochdalbanor, det jättestora vattenlandet, roliga lekområden och mycket mer. Alla attraktioner ingår i entrépriset.

 

Läs mer & boka »

Djursland

För familjer som letar efter en aktiv semester med många spännande aktiviteter är Djursland en perfekt möjlighet. Det är nämligen få platser i Danmark som kan erbjuda så många familjeupplevelser inom ett så begränsat område som Djursland kan. 

 

farup sommerland
FÅRUP SOMMERLAND

Utsedd till Europas näst bästa nöjespark 2015 och 2016. Danmarks största uppvärmda utomhus-vattenland bjuder på vilda vågor, häftiga åk och massor av fartfyllda bergochdalbanor som till och med dyker ner under vattnet! Alla attraktioner till Aquapark ingår i entrépriset.

 

Läs mer & boka »

Skallerup Seaside Resort

Skallerup Seaside Resort är en toppmodern semesteranläggning endast 45 minuter bilväg från Fredrikshamn. Bad, lek, sport och andra aktiviteter både inne och ute gör Skallerup till ett populärt resmål hela året för alla åldrar.

 

Läs mer & boka »

 

Palmestranden i Fredrikshamn
Dagstur till Danmark

Du hinner med mycket på en dag. Ta dig till Palmestranden strax norr om Fredrikshamn och bada bland svajande palmer, eller gå en promenad i öknen Råbjerg Mile på väg till den berömda Grenen i Skagen, där haven Kattegatt och Skagerack möts.


Dagstur med bil fr. 160:-/pers »