Sök pris

Djursland

Det häftiga Danmark!

I Djursland, beläget vid Jyllands näsa, hittar du några av de roligaste upplevelserna som Danmark har att erbjuda. Kasta dig utför de häftiga rutschkanorna och ta del av familjeunderhållningen på Nordens största sommarland – Djurs Sommerland. Upplev djurens spännande värld på nära håll i Randers Regnskog, Ree Safari Park och Kattegattcentret i Grenå. I mysiga Ebeltoft kan du shoppa längs de charmiga gatorna och njuta av den storslagna naturen i parkerna Mols Bjerge och Randers Fjord. Avsluta dagen på en av de många stränderna längs den 250 km långa kustlinjen.


Ta dig hit!

Göteborg–Fredrikshamn

/Varberg–Grenå 

 

Fr 390:-/1 pers & bil*

Ta med fler i bilen för 64:-/vuxen och 32:-/barn.

 

*Båtresa enkel väg inkl bil. Economybiljett. Begränsat antal platser.

 

Fler priser för båtresa »

 

VARBERG–GRENÅ

Ankommer direkt till Grenå på Djursland.


GÖTEBORG–FREDRIKSHAMN

Från Fredrikshamn tar det två timmar med bil till Djursland.

Båtresa + boende

Resa 2 nätter

fr 611:-/person*

 

• Båtresa t/r med bil
• 2-rumslägenhet med balkong

 

*Totalt från 2 444:-/2 vuxna & 2 barn 21-23/8 2017. Priset kan förändras pga valutaförändringar, utbud och efterfrågan.

stena nautica färja
Båtresa enkel väg

Åk över till Danmark och Djursland med våra linjer Varberg–Grenå eller Göteborg–Fredrikshamn. Ta med bilen på färjan så tar du dig snabbt och enkelt mellan upplevelserna.

 

Varberg–Grenå/Göteborg–Fredrikshamn

fr 390:-/1 pers & bil*

*Extra personer; vuxen 64:-/pers, barn 32:-/pers.

 

Läs mer & boka »

Mor och son på strand
Det sköna strandlivet

På Djursland finns det över 100 stränder. De flesta är mycket barnvänliga och lockar till bad, bus och lek. Grenå Strand är en sju kilometer lång sandstrand som tidigare utnämnts till Jyllands bästa strand. Ebeltoft har genom sin närhet till vattnet både en spännande hamnmiljö, populära badstränder och småbåtshamnar.

mysiga hus i Ebeltoft
IDYLLISKA EBELTOFT


Lutande korsvirkeshus, kullerstensgator och blommande stockrosor. Ebeltoft är en av de mest charmerande platserna med torget och det gamla rådhuset i hjärtat av byn. Under sommaren finns många aktiviteter i byn som olika tivolin och jazzkonserter varje lördag.

 

Läs mer  »

kattegattcentret grena
Kattegatcentret i Grenå

10 % rabatt! 

Mycket mer än ett vanligt akvarium. Spänning och action för hela familjen. Dyk med hajar, segla i kajak från Nord- till Sydpolen och upplev träning av stora tropiska hajar. 10 % rabatt till Kattegatcentret när du bokar dagstur eller båtresa Varberg-Grenå.

 

kattegatcentret.dk »

Djur på Ree park
Ree Park Safari

I Ree Park Safari i Djursland kan du rida på kamel, se geoparder bli fodrade eller ta med familjen på en Land Rover Safari där ni kommer helt nära djur från hela världen. Ta också en tur med ångtåget över den nordamerikanska prärien.


Regnskogen i Randers
Randers Regnskog

Jättekupolerna på Randers Regnskog rymmer djur och växter från världens alla hörn. Vandra omkring bland lianer, prunkande växter, ormar, apor, krokodiler och hundratals fler djurarter.

 

Läs mer »

SKANDINAVISK DYREPARK

I denna djurpark kommer du helt nära djur från hela Norden. Missa inte när isbjörnarna, vargarna och brunbjörnarna får mat.

 

skandinaviskdyrepark.dk »

Kan inte hitta flödet