Sök pris & boka

Djursland

SOMMARLAND, ZOO, AKVARIUM OCH BARNVÄNLIGA STRÄNDER!

I Djursland, beläget vid Jyllands näsa, hittar du några av de roligaste upplevelserna som Danmark har att erbjuda. Kasta dig utför de häftiga rutschkanorna och ta del av familjeunderhållningen i Djurs Sommerland – Nordens största sommerland. Upplev djurens spännande värld på nära håll i Randers Regnskog, i djurparken Ree Park Safari och Kattegattcentret i Grenå. I mysiga Ebeltoft kan du shoppa längs de charmiga gatorna och njuta av den storslagna naturen i parkerna Mols Bjerge och Randers Fjord. Avsluta dagen på en av de många stränderna längs den 250 km långa kustlinjen.


Mor och barn på strand i Danmark
Ta dig hit!

Halmstad–Grenå

 

Sök pris & boka »

 

Dagstur

 

Sök pris & boka »

 

Åldersgräns 18 år

familj spelar boll
Halmstad–Grenå

Husbil

Fr 399:-/husbil & 1 pers*

*Husbil max 4m hög 6m lång.

 

Bil + Husvagn

Fr 859:-/husvagn & 1 pers**

**Bil inkl släp/husvagn <4m hög, 8m lång, annan släpkategori mot tillägg.

 

Ta med fler i bilen!

Extra passagerare för 64:-/vuxen och 32:-/barn

 

För större fordon se aktuellt pris i bokningsdialogen.

 

Välj fordon & boka

Par på strand
Det sköna strandlivet

På Djursland finns det över 100 stränder. De flesta är mycket barnvänliga och lockar till bad, bus och lek. Grenå Strand är en sju kilometer lång sandstrand som tidigare utnämnts till Jyllands bästa strand. Ebeltoft har genom sin närhet till vattnet både en spännande hamnmiljö, populära badstränder och småbåtshamnar.

 

Läs mer om Jyllands stränder »

Hus i Ebeltoft
IDYLLISKA EBELTOFT


Lutande korsvirkeshus, kullerstensgator och blommande stockrosor. Ebeltoft är en av de mest charmerande platserna med torget och det gamla rådhuset i hjärtat av byn. Under sommaren finns många aktiviteter i byn som olika tivolin och jazzkonserter varje lördag.

 

Läs mer  »

kattegattcentret grena
KATTEGATTCENTRET AKVARIUM

I Grenå hamn på gångavstånd från färjan hittar du ett fantastiskt akvarium för hela familjen. Dyk med hajar, segla i kajak från Nord- till Sydpolen och upplev träning av stora tropiska hajar.

 

kattegatcentret.dk »

Djur på Ree park
Ree Park Safari

I Ree Park Safari i Djursland kan du rida på kamel, se geoparder bli fodrade eller ta med familjen på en Land Rover Safari där ni kommer helt nära djur från hela världen. Ta också en tur med ångtåget över den nordamerikanska prärien.


Randers Regnskog
Randers Regnskog

Jättekupolerna på Randers Regnskog är ett tropiskt äventyr som rymmer djur och växter från världens alla hörn. Vandra omkring bland lianer, prunkande växter, ormar, apor, krokodiler och hundratals fler djurarter. 10% rabatt vid förköp.

 

Läs mer »

Djurs sommerland

Gillar du fart, lek och kul för hela familjen? Djurs Sommer land har Danmarks största berg- och dalbanor, ett jättestort vattenland och över 60 attraktioner för både små och stora. Nordens största sommarland har utsetts till "Europas bästa familjepark 2019".

 

Läs mer & boka »

SKANDINAVISK DYREPARK

I denna djurpark kommer du helt nära djur från hela Norden. Missa inte när isbjörnarna, vargarna och brunbjörnarna får mat.

 

skandinaviskdyrepark.dk »

Kan inte hitta flödet