Sök pris

Fårup Sommerland

FÅRUP - NORDENS BÄSTA SOMMARLAND

Fårup Sommerland blev vald till Europas näst bästa nöjespark 2015 och 2016 och är en av Danmarks största turistattraktioner med massa spännande och roliga vatten- och åkattraktioner för hela familjen. Du hittar dessutom en temapark för barn. Alla attraktioner inklusive Danmarks största uppvärmda utomhus-badland ingår i entrépriset!

Säsong Fårup Sommerland 2017: 1/5–22/10

Säsong Badland Fårup Sommerland 2017: 3/6-27/8


Dagstur Fårup

Sommarrea!

Gratis entré för barn!

Alla attraktioner inkl. entré till badlandet ingår i priset! 

 

Dagstur med bil

Fr 260:-/pers*

*Totalt fr 1298:-/2 vuxna & 3 barn

 

Båtresa Göteborg – Fredrikshamn t/r

1 dags entré till Fårup Sommerland


Sök pris & boka »

 

Fårup Sommerland är stängt följande datum: 21-22/8, 28/8-1/9, 4-8/9, 11-15/9, 18/9-22/9, 25/9-13/10


Virvelvinden på Fårup sommarland
Årets nyhet! Hvirvelvinden

I Virvelvinden kommer du kastas upp och ner från 19 meters höjd, samtidigt som du snurrar runt. Är du en våghals så är detta åket för dig!

Vattenrutschkana Fårup Sommerland
Vattenfallet

Vattenfallet är typen som kallas för Kamikaze. Det är en 35 meter lång vattenrutschkana som bara går en väg – ner! Här blir det garanterat mycket kill i magen eftersom vattenrutschkanan är riktigt riktigt brant...

Vattenkanonen

Vattenkanonen är världens första utomhus-vattenrutschkana med fritt fall och två loopar. Du startar högst upp i en kub, där försvinner golvet under dig och det blir fritt fall ner in i ett rör. Med hög fart åker du längre och längre ner, genom två loopar och slutar i ett stort plask! 

DANMARKS STÖRSTA VATTENLAND

I nöjesparken hittar ni Danmarks största uppvärmda Aquapark där hela familjen kan roa sig i vilda vågor i vågbassängen, susa i kapp på Surfhill eller åka tillsammans i jättebadringarna i Vandslangen. Mätta magen i bufférestaurangen eller grilla själv i det stora grillområdet i parken.

Falken

Ta med din familj och dina vänner och åk den första trä-berg-och-dalbanan i Danmark – byggd 1932. Falken har en toppfart på 75 km/h och är Danmarks snabbaste berg-och-dalbana i trä. En garanterat rolig upplevelse!

Lynet (blixten)

Missa inte Lynet (blixten) som tar dig från 0-80 km/t på 2 sekunder. Upplev känslan från att skjutas ut från attraktionens hus till att direkt dras upp på en backe 20 meter i luften. Glöm inte att hålla ögonen öppna så du inte missar fina utsikten över hela Sommerland!

Orkanen

Berg-och-dal-banan Orkanen är ensam i Norden om att åka både över och UNDER vattnet! Orkanen tar dig först upp till en höjd motsvarande 7:de våningen, därefter åker du i 75km/h under vattnet och fortsätter skrämmande nära träd och buskar – medan dina fötter dinglar fritt!