Sök pris & boka

Attraktioner på Fårup Sommerland

I entrépriset ingår alla attraktioner, inklusive det uppvärmda badlandet.

 

Klicka här för öppningstider »


Fårup sommerland. Nyhet 2018, Golf ön
GOLFÖN - MINIGOLFBANA

En splitterny äventyrsgolfbana med 12 hål. Golfbanan får en alldeles egen ö och passar både barn och vuxna med olika svårighetsgrader så att hela familjen kan vara med – oavsett ålder och erfarenhet.

DANMARKS STÖRSTA VATTENLAND

I nöjesparken hittar ni Danmarks största uppvärmda Aquapark där hela familjen kan roa sig i vilda vågor i vågbassängen, susa i kapp på Surfhill eller åka tillsammans i jättebadringarna i Vandslangen. Mätta magen i bufférestaurangen eller grilla själv i det stora grillområdet i parken.

Vattenrutschkana Fårup Sommerland
Vattenfallet

Vattenfallet är typen som kallas för Kamikaze. Det är en 35 meter lång vattenrutschkana som bara går en väg – ner! Här blir det garanterat mycket kill i magen eftersom vattenrutschkanan är riktigt riktigt brant...

Vattenkanonen

Vattenkanonen är världens första utomhus-vattenrutschkana med fritt fall och två loopar. Du startar högst upp i en kub, där försvinner golvet under dig och det blir fritt fall ner in i ett rör. Med hög fart åker du längre och längre ner, genom två loopar och slutar i ett stort plask! 

Virvelvinden på Fårup sommarland
Hvirvelvinden

I Hvirvelvinden kommer du kastas upp och ner från 19 meters höjd, samtidigt som du snurrar runt. Är du en våghals så är detta åket för dig!

Lynet (blixten)

Missa inte Lynet (blixten) som tar dig från 0-80 km/t på 2 sekunder. Upplev känslan från att skjutas ut från attraktionens hus till att direkt dras upp på en backe 20 meter i luften. Glöm inte att hålla ögonen öppna så du inte missar fina utsikten över hela Sommerland!

Orkanen

Berg-och-dal-banan Orkanen är ensam i Norden om att åka både över och UNDER vattnet! Orkanen tar dig först upp till en höjd motsvarande 7:de våningen, därefter åker du i 75km/h under vattnet och fortsätter skrämmande nära träd och buskar – medan dina fötter dinglar fritt!

Falken

Med en toppfart på 75 km/h är Falken Danmarks snabbaste berg-och-dalbana i trä. En garanterat kill i magen upplevelse genom bergochdalbanans 622 meter!