Sök pris & boka

LEGOLAND®

Ett helt land byggt av 65 miljoner klossar

Gå på upptäcktsfärd bland berömda byggnader i miniformat, känn dig som cowboy i vilda västern, hälsa på pirater, prinsessor och mycket mer på LEGOLAND®. LEGOLAND® Billund är en dröm för barn i alla åldrar. Alla som någon gång upplevt magin med LEGO® blir förtrollade här – även vuxna. Av parkens 55 attraktioner är hälften anpassade för barn under 100 cm. Alla attraktioner utom trafikskolan ingår i entrépriset!


LEGO® NINJAGO® World

I LEGO® NINJAGO® World kan ni sätta era ninjakunskaper på prov. Är ni tillräckligt smidiga för att ta er igenom lloyds laserlabyrint? Och är ni redo för årets största utmaning i ninjago the ride, där ni lär er att bemästra de fyra elementen: eld, blixt, jord och is? Se filmen om NINJAGO® World »

duploland
DUPLO® LAND

Ett färgstarkt lekland på över 500 kvm för de allra minsta. Allt är byggt i DUPLO® - fast 15 gånger större. Attraktioner: Duplo® Express, Duplo® Flygplan, LEGONDOL® – har ingen längdgräns.

imagination zone
Imagination zone

Vill du se riktiga hajar och fiskar i alla möjliga färger, då är Atlantis by SEA LIFE® platsen för dig. Titta på film med hela kroppen på Skandinaviens största 4D-biograf. Missa inte nya LEGO NINJAGO® – visas endast på LEGOLAND®Atlantis har ingen längdgräns. 4D filmerna har olika åldersgränser.

knights kingdom
Knights' kingdom

Möt tappra riddare, vikingar och prinsessor. Ta en blöt åktur i Viking River Splash, åk Dragon Ride och upplev känslan av att sitta på en eldsprutande drake, eller se medeltidsshowen med stuntmän och akrobater. Längdgräns i sällskap med vuxen: Draken 100-120 cm, Viking River Splash 115 cm.

legoredo-town
Legoredo-town

I LEGOREDO® Town upplever du vilda västern! Lek med cowboys, indianer och gruvgrävare. Kavla upp ärmarna och sikta guld som sedan smälts till en medalj som du får med dig som minne. Vill du jaga spöken i den förhäxade spegellabyrinten kan du göra det under den kusliga färden genom The Haunted House - men se upp så du inte går vilse!

miniland
Miniland

Miniland är hjärtat av LEGOLAND®. Här kan du uppleva vår underbara värld i miniatyr och upptäcka kända byggnader och miljöer som byggts upp av 20 miljoner LEGO® klossar. Missa inte årets nyhet 2017 - WORLD'S TALLEST. Upplev fem av världens högsta byggnader byggda helt i LEGO®.

adventure-land
Adventure land

Här kan hela familjen utmanas och ni kan förvänta er massor av skoj och äventyr. Tävla om vem som släcker eld på kortast tid eller ta med hela familjen på en spännande skattjakt. För dig som älskar fart och inte är rädd för att bli blöt eller fruktar undervattenbomber är Jungle Racers ett måste! 

piratland
Piratland

Hissa seglen, eller hissa upp dig själv i Fyrtornet - var inte rädd för att ta i! Här finns en uppsjö av bomber och kanoner. Ta med familjen på en tur i piratbåten och beskjut andra fartyg innan ni själva blir träffade! Eller segla in i Kapten Rogers piratgrotta. Skepp ohoj!

Polar-land
Polarland

I Polarland hittar du livs levande pingviner! Passa på att gå på Penguin Bay Talks om du vill du lära dig mer om pingvinernas liv. Eller testa bergochdalbanan Polar X-plorer som åker i supersnabba 65km/h med ett fritt fall på 5 meter. Här finns också coolaste pilotskolan där du kan bygga ihop din egen flygtur!

RESORTKARTA

Så mycket kul på samma ställe på LEGOLAND® Billund Resort.

  

Öppna karta i ny flik »


Ladda ner karta »