Sök pris & boka

LEGOLAND®

Ett helt land byggt av 65 miljoner klossar

Gå på upptäcktsfärd bland berömda byggnader i miniformat, känn dig som cowboy i vilda västern, hälsa på pirater, prinsessor och mycket mer på LEGOLAND®. LEGOLAND® är en dröm för barn i alla åldrar. Alla som någon gång upplevt magin med LEGO® blir förtrollade här – även vuxna. Av parkens 55 attraktioner är hälften anpassade för barn under 100 cm. Alla attraktioner utom trafikskolan ingår i entrépriset! Missa inte heller årets nyhet: The LEGO® MOVIE World.


Massor av attraktioner på LEGOLAND. Bla. den nya LEGO Movie
NYHET! THE LEGO® MOVIE™ World

I LEGOLAND® är allt fantastiskt för små och stora mästerbyggare! Upplev årets nyhet, THE LEGO® MOVIE™ World, där Emmet och Lucy tar med dig på ett nervkittlande uppdrag i en värld utan regler och tråkiga idéer.

 

Sätt dig tillrätta i Emmets dubbeldäckarsoffa och låt dig sugas in i THE LEGO MOVIE-universumet med alla sinnen när du svävar ovanför en gigantisk bioduk i Skandinaviens första attraktion i sitt slag i Emmet’s Flying Adventure - Masters of Flight.

 

Emmet, Lucy och alla mästerbyggare väntar på dig i LEGOLAND!

LEGO® NINJAGO® World

Sätt era ninjakunskaper på prov. Är ni tillräckligt smidiga för att ta er igenom Lloyds laserlabyrint? Är ni redo för årets största utmaning i Ninjago the ride? Se filmen om NINJAGO® World »

knights kingdom
Knights' kingdom

Möt tappra riddare, vikingar och prinsessor. Ta en blöt åktur i Viking River Splash, åk Dragon Ride och upplev känslan av att sitta på en eldsprutande drake, eller se medeltidsshowen med stuntmän och akrobater. 

duploland
DUPLO® LAND

Ett färgstarkt lekland på över 500 kvm för de allra minsta. Allt är byggt i DUPLO® - fast 15 gånger större. Attraktioner: Duplo® Express, Duplo® Flygplan och LEGONDOL® har ingen längdgräns.

imagination zone
Imagination zone

Vill du se riktiga hajar och fiskar i alla möjliga färger, då är Atlantis by SEA LIFE® platsen för dig. Titta på film med hela kroppen på Skandinaviens största 4D-biograf. Missa inte LEGO NINJAGO® – visas endast på LEGOLAND®

miniland
Miniland

Miniland är hjärtat av LEGOLAND®. Här kan du uppleva vår underbara värld i miniatyr och upptäcka kända byggnader och miljöer som byggts upp av 20 miljoner LEGO® klossar. Se fem av världens högsta byggnader byggda helt i LEGO®.

piratland
Piratland

Hissa seglen, eller hissa upp dig själv i Fyrtornet - var inte rädd för att ta i! Här finns en uppsjö av bomber och kanoner. Ta med familjen på en tur i piratbåten och beskjut andra fartyg innan ni själva blir träffade! Eller segla in i Kapten Rogers piratgrotta. Skepp ohoj!

legoredo-town
Legoredo-town

I LEGOREDO® Town upplever du vilda västern! Lek med cowboys, indianer och gruvgrävare. Kavla upp ärmarna och sikta guld som sedan smälts till en medalj som du får med dig hem. Vill du jaga spöken i den förhäxade spegellabyrinten kan du göra det i The Haunted House - men se upp så du inte går vilse!

adventure-land
Adventure land

Här kan hela familjen utmanas och ni kan förvänta er massor av skoj och äventyr. Tävla om vem som släcker eld på kortast tid eller ta med hela familjen på en spännande skattjakt. För dig som älskar fart och inte är rädd för att bli blöt eller fruktar undervattenbomber är Jungle Racers ett måste! 

Polar-land
Polarland

I Polarland hittar du livs levande pingviner! Passa på att gå på Penguin Bay Talks om du vill du lära dig mer om pingvinernas liv. Eller testa bergochdalbanan Polar X-plorer som åker i supersnabba 65km/h med ett fritt fall på 5 meter. Här finns också coolaste pilotskolan där du kan bygga ihop din egen flygtur!

RESORTKARTA

Så mycket kul på samma ställe på LEGOLAND® Billund Resort.

  

Öppna karta i ny flik »


Ladda ner karta »

Boende i Danmark

LEGOLAND® Castle Hotel

1 natt
FR 1534 kr /PERS

Pris från 6136 kr / 2 vuxna och 2 barn och 1 bil 2020-05-31 -- 2020-06-01

Andra datum kan ha andra priser.

Boende i Danmark

Hotel LEGOLAND®

1 natt
FR 613 kr /PERS

Pris från 2452 kr / 2 vuxna och 2 barn och 1 bil 2020-02-19 -- 2020-02-20

Andra datum kan ha andra priser.

Boende i Danmark

LEGOLAND® Holiday Village

1 natt
FR 784 kr /PERS

Pris från 3137 kr / 2 vuxna och 2 barn och 1 bil 2020-06-29 -- 2020-06-30

Andra datum kan ha andra priser.