Sök pris

LEGOLAND® Billund firar 50 år

Öppnar 24 mars 2018!

Gå på upptäcktsfärd bland berömda byggnader i miniformat, känn dig som cowboy i vilda västern, hälsa på pirater, prinsessor och mycket mer på LEGOLAND®. LEGOLAND® Billund är en dröm för barn i alla åldrar. Alla som någon gång upplevt magin med LEGO® klossar blir förtrollade här – även vuxna. Årets nyhet är The Flying Eagle, en bergochdalabana för de allra minsta. Av parkens 55 attraktioner är hälften anpassade för barn under 100 cm. Alla attraktioner utom trafikskolan ingår i entrépriset!


Ninjago world
Se filmen

Både stora och små har kul på LEGOLAND®. Se de klassiska LEGO® byggena, från Göta Kanal till Taj Mahal. Över 50 attraktioner ingår i entrén. Se filmen och bli inspirerad att åka!


Karta

På LEGOLAND® finns mer än 55 attraktioner och spännande äventyr för hela familjen. Och allt ingår i entrépriset!

 

Karta »

Aktuellt


LEGO® NINJAGO® World

I LEGO® NINJAGO® World kan ni sätta era ninjakunskaper på prov. Är ni tillräckligt smidiga för att ta er igenom lloyds laser labyrint? Och är ni redo för årets största utmaning i ninjago the ride där ni lär er att bemästra de fyra elementen: eld, blixt, jord och is?

 

Se filmen om NINJAGO® World »

duploland
DUPLO® LAND

I DUPLO® LAND finns många skojiga aktiviteter för familjens småttingar. Här kan ni åka tåg, flyga flygplan, leka polis, bonde eller brandman. Eller varför inte åka miniparishjulet tillsammans!

imagination zone
Imagination zone

Vill du se riktiga hajar och fiskar i alla möjliga färger, då är Atlantis by SEA LIFE® platsen för dig. Här finns något för alla sinnen. Passa på att titta på film med hela kroppen på Skandinaviens största 4D-biograf.
Psst... THE LEGO® Movie är tillbaka med nya äventyr i 4D!

knights kingdom
Knights' kingdom

Hälsa på tappra riddare, vikingar och vilda prinsessor. Här kan ni ge er ut på en blöt åktur med Viking River Splash, eller åka Dragon Ride och uppleva känslan av att sitta på en eldsprutande drake. Ät er proppmätta på grillbuffén i Borgen och passa på att se den blöta medeltidsshowen med stuntmän och akrobater.

legoredo-town
Legoredo-town

I LEGOREDO® Town upplever du vilda västern! Lek med cowboys, indianer och gruvgrävare. Kavla upp ärmarna och sikta guld som sedan smälts till en medalj som du får med dig som minne. Vill du jaga spöken i den förhäxade spegellabyrinten kan du göra det under den kusliga färden genom The Haunted House - men se upp så du inte går vilse!

miniland
Miniland

Miniland är hjärtat av LEGOLAND®. Här kan du uppleva vår underbara värld i miniatyr och upptäcka kända byggnader och miljöer som byggts upp av 20 miljoner LEGO® klossar. Missa inte årets nyhet 2017 - WORLD'S TALLEST. Upplev fem av världens högsta byggnader byggda helt i LEGO®.

adventure-land
Adventure land

Här kan hela familjen utmanas och ni kan förvänta er massor av skoj och äventyr. Tävla om vem som släcker eld på kortast tid eller ta med hela familjen på en spännande skattjakt. För dig som älskar fart och inte är rädd för att bli blöt eller fruktar undervattenbomber är Jungle Racers ett måste! 

piratland
Piratland

Hissa seglen, eller hissa upp dig själv i Fyrtornet - var inte rädd för att ta i! Här finns en uppsjö av bomber och kanoner. Ta med familjen på en tur i piratbåten och beskjut andra fartyg innan ni själva blir träffade! Eller segla in i Kapten Rogers piratgrotta. Skepp ohoj!

Polar-land
Polarland

I Polarland hittar du livs levande pingviner! Passa på att gå på Penguin Bay Talks om du vill du lära dig mer om pingvinernas liv. Eller testa bergochdalbanan Polar X-plorer som åker i supersnabba 65km/h med ett fritt fall på 5 meter. Här finns också coolaste pilotskolan där du kan bygga ihop din egen flygtur!