Sök pris & boka

Skallerup Seaside Resort

Ta med hela familjen och upplev mängder med aktiviteter!

Skallerup Seaside Resort är en toppmodern semesteranläggning endast 45 minuter bilväg från Fredrikshamn. Bad, lek, sport och andra aktiviteter både inne och ute gör Skallerup till ett populärt resmål hela året. Många reser hit med släkt eller vänner för att fira något eller bara för att ha kul tillsammans. Mycket att göra och dessutom kul för alla åldrar!


skallerup
badland
Vattenland

Vädret i vattenlandet bjuder på sommar och sol – alla dagar. Den långa vattenrutschkanan får det att vina runt öronen och ibland faller tropiska regn. De allra yngsta kan roa sig i den varma barnbassängen medan andra kan träna simhopp eller motionssimma.

 

Läs mer »

Kvinna simmar i vattnet i spat
Spa & Wellnes

Lämna klockan och mobilen i garderoben. Ta på badkläder, badrock och tofflor och stig in i en annan värld där du kan glömma bort tid och rum.

 

Att bada i det romerska badet Romulus är en sinnesupplevelse för kropp och själ. Missa inte den nya sansesaunan med utsikt över havet!

 

Läs mer »

Familj äter mat i rastaurangen
Mat & dryck

På Skallerup Seaside Resort finns det någonting för alla magar. Liten som stor, vrålhungrig som fikasugen! Restaurangen är inspirerad av det franska köket, med respekt för råvarorna, och kärlek till matlagningen.

 

Läs mer »

Man spelar pingis
LEK & sport

En vistelse på Skallerup Seaside Resort bjuder på en mängd olika aktiviteter för stora och små, med ett hälsofokus utöver det vanliga.

 

Läs mer »

Bondgård & ridcenter

Några minuters promenad från resorten ligger gården. Här finns hästar, grisar, kor och kaniner och du kan testa att rida på islandshästar!

 

Läs mer »

Kan inte hitta flödet