Sök pris & boka

Restauranger - The Reef Hotel & ResortRestaurang Calypso - The Reef
Calypso - Karibisk familjerestaurang

Välkommen till Calypso, The Reefs huvudrestaurang med omisskännligt karibiska drag - både på meny och i inredning. Från delar av restaurangen ser man in i äventyrsbadet och man kan följa hur den tropiska stormen rasar inne i badlandet.

 

Under veckans alla dagar bjuds på sunda och välsmakande rätter. Frukostbuffén serveras alltid i Calypso och till lunch lättare à la carte rätter som sallader, hamburgare och klassiskt danska frukosträtter. På fredagskvällar serveras menyn på Beach Buffet med bland annat mini-burgare, spareribs og china box, på lördagskvällar bjuder Calypso på Karibisk buffé med rätter från det karibiska folkköket.

 

Öppettider:

Frukostbuffé: måndag kl. 06.30–10.30, tisdag till fredag kl. 06.30–09.30, lördag och söndag kl. 06.30–10.30

Lunch a la carte: Fredag – söndag 12.00 -15.00

Middagsbuffé: Fredag – lördag samt skollov 17.30 – 21.00

Det gule pakhus
Det Gule Pakhus - á la carte restaurang

I Det Gule Pakhus kan du njuta av en avkopplande middag i en rustik miljö. I den historiska byggnaden känner du omedelbart atmosfären med synliga takbjälkar och utsikt över den gamla vinkällaren. Menyn är baserad på kärlek till lokala och säsongsbetonade råvaror, där varje tallrik serveras med matglädje, kvalitet och goda ingredienser. Servitörerna rekommenderar gärna ett vin från vinkällaren eller en öl från det stora urvalet av flaska eller fatöl.

 

Öppettider

Lunch: Alla dagar 12.00 – 15.00


Middag: Måndag-torsdag: 17.30 - 21.30 | Fredag-lördag: 18.00 - 21.30 | Söndag: 16.30 - 21.00

 

Bordsreservation: bord-booking.dk | Telefon: +45 98 43 32 33 | restaurant.thereef@scandichotels.com

Skaljdursbuffé - The Reef
Fisk- och skaldjursbuffé

Erbjudande - torsdagar

 

Pris: Vuxna 235 dkk, barn under 14 år 149 dkk, inkl frukt & kaka.

Varje torsdag kan du välja bland havets unika specialiteter i Det Gula Pakhus. Med fokus på säsongens urval av fisk och skaldjur ändras bufféns rätter beroende av dagens fångst. Du kommer dock alltid att kunna välja bland fem varma och 5 kalla rätter med fisk och skaldjur samt ett urval med fisk- och skaldjurssoppor. Allt serveras med bröd och smör.

Gäller varje torsdag 18:00 – 21:00*

 

*Med förbehåll för ändrade öppettider under högsäsong och lov.

Kvalitetskött - "Roast ad libitum"

Erbjudande - söndagar

 

Pris: Vuxna 179 dkk (barn under 13 år äter för halva priset).

 

Varje söndag bjuder vi in till ”Roast ad libitum (ät så mycket du önskar)” i Det Gula Pakhus. Med kvalitetskött från danska Angus producenter får du garanterat extra mörat kött från frigående kor.

 

Glöm allt om den klassiska buffén. Här får du maten serverad vid bordet. Du väljer mellan två sorters kött, potatis och såser. En stor salladsbuffé ingår. Ät så mycket du vill, säg till så kommer kyparen med en ny tallrik.

Gäller varje söndag 16:30 – 21:00
*

 

*Med förbehåll för ändrade öppettider under högsäsong och lov.