Sök pris & boka

Ree Park Safari

EN SPÄNNANDE SAFARI PÅ DEN DANSKA SAVANNEN

Ta en tur till djurparken Ree Park Safari på Djursland, som ligger mitt på Jylland. Ree Park Safari sträcker sig över ett 45 hektar stort och kuperat naturskönt område med både skog och sjöar. Parken är uppdelad i 4 kontinenter: Afrika, Asien, Europa, Nordamerika och Sydamerika. Varje område är gjorda så att djuren får så mycket plats och Här kan familjen uppleva 80 olika djurarter på riktigt nära håll.


ree park stena line
Geparder och noshörningar

Ree Park Safari den enda djurparken i Danmark där du kan se geparder och svarta noshörningar. Geparden är också en av de arter som ingår i det internationella avelsprogrammet och sedan 2002 har 25 gepardungar avlats fram i parken.

ree park stena line lemurer
Klappa djuren

Ta ett stopp för en ridtur på en kamel och låt de små barnen få klappa och kela med lemurer, kycklingar, minigrisar, getter och åsnor.

 

reepark.dk »

ree park stena line giraff
Spännande safari på savannen

I din Landrover på Ree Park Safari kommer du riktigt nära djur från hela världen så som giraffer, noshörningar, apor, strutsar och antiloper. Gör också ett besök hos lejonen och tigrarna.

ree park stena line tåg
Ta ångtåget till nordamerika

För den som inte nöjer sig med att titta på djur finns en mängd  olika aktiviteter i parken. Du kan till exempel paddla kanot i sjön i Nordamerikaområdet, klappa på smådjur eller varför inte låta barnen springa av sig på en av lekplatserna.När det är dags för mat finns ett flertal serveringar att välja på.