Sök pris & boka

Se och göra i Grenå


Kan inte hitta flödet

Grenå strand
Grenå strand

På Djursland finns många barnvänliga stränder som lockar till bad och lek. Grenå Strand är en sju kilometer lång sandstrand som tidigare utnämnts till Jyllands bästa strand. 


Bergodalbanan Piraten Djurs Sommerland
Djurs Sommerland

En av Nordens största nöjesparker. Spännande upplevelser, fartfyllda attraktioner och lekfulla äventyr för hela familjen.

 

Läs mer om Djurs Sommerland här » 

kattegatcentret-grenaa
Kattegattcentret i Grenå

10 % rabatt! 

Här hittar du spänning och action för hela familjen. Dyk med hajar, segla i kajak från Nord- till Sydpolen och upplev träning av stora tropiska hajar. Du får 10 % rabatt på inträdet när du bokar dagstur eller båtresa Varberg-Grenå.

 

kattegatcentret.dk »

barn klappar djur
Museet på GI. Estrup

Lär dig mer om jordbruk, livsmedel, jakt och skogshistoria på Det gröna museet, eller besök Herrgårdsmuseet med dansk herrgårdshistoria.

 

barn framför herrgårdsmuseet
Gammel Estrup - Herrgårdsmuseet

Inom korta avstånd från Grenå hittar ni välbevarade slott och herrgårdar. Detta är Gammel Estrup, Jyllands herrgårdsmuseum

 

gammelestrup.dk »

djurs-golf
Golf

Med sina vackert belägna golfbanor är Djursland som gjort för golf. Ett måste är nya Lübker Golf Course, ritad av Robert Trent Jones.

 

Läs mer på lubker.com »

Shopping i Grenå

I Grenå, som är Djurslands största stad, hittar du över 100 butiker med ett brett sortiment av märkesvaror som du kanske inte någon annan stans på Djursland. Här kan du strosa runt och fynda längs de charmiga gågatorna.