Sök pris & boka

Se och göra i Grenå


barn klappar djur
MUSEERNA PÅ GAMMEL ESTRUP

Lär dig mer om jordbruk, livsmedel på Det gröna museet, eller upplev hur herrskap och tjänstefolk levde på slott och härrgårdar vid sekelskiftet på Gammel Estrup – Danmarks Herrgårdsmuseum.

 

Grenå strand
Grenå strand

På Djursland finns många barnvänliga stränder som lockar till bad och lek. Grenå Strand är en sju kilometer lång sandstrand som tidigare utnämnts till Jyllands bästa strand. 


Djurs Sommerland

En av Nordens största nöjesparker. Spännande upplevelser, fartfyllda attraktioner och lekfulla äventyr för hela familjen.

 

Läs mer om Djurs Sommerland här » 

barn framför herrgårdsmuseet
GAMMEL ESTRUP – DANMARKS HERRGÅRDSMUSEUM

Djursland med korta avstånd från Grenå hittar ni välbevarade slott och herrgårdar. Detta är Gammel Estrup – Danmarks Herregårdsmuseum med herrarnas och grevinnans eleganta rum bland annat.

 

gammelestrup.dk »

djurs-golf
GOLF I TOPPKLASS

Med sina vackert belägna golfbanor är Djursland som gjort för golf. Ett måste är nya Lübker Golf Resort, ritad av Robert Trent Jones. Bo direkt på banan i ett lyxhus eller i en semesterlägenhet. Eller besök Lübker Square med det stora Wellnesscentret med Suptropisk Bad, Fitness, Spa & Wellness samt café och Lounge.

 

Läs mer på lubker.com »

Shopping i Grenå

I Grenå, som är Djurslands största stad, hittar du över 100 butiker med ett brett sortiment av märkesvaror som du kanske inte någon annan stans på Djursland. Här kan du strosa runt och fynda längs de charmiga gågatorna.

Kan inte hitta flödet