Sök pris & boka

SE OCH GÖRA I LøkkEN


familj på surfbräda i lökken
Lökken strand

I Lökken finner ni en av Nordeuropas bredaste badstrand. Med en längd på en mil finns det gott om utrymme för alla. En barnvänlig strand bestående av enbart sand. Här går vågorna ofta höga vilket gör stranden till ett populärt tillhåll för surfare. Är du nybörjare finns surfkurser för hela familjen hos North Shore Surf i Lökken.

Vattenrutschkana Fårup Sommerland
Fårup Sommarland

Danmarks största uppvärmda utomhus-vattenland erbjuder vilda vågor, häftiga åk och fartfyllda bergochdalbanor som till och med dyker ner under vattnet! Säsong badland: 19 maj – 26 augusti 2018. Alla attraktioner till Aquapark ingår i entrépriset.

 

Läs mer & boka »

 

bolcheriet-lokken
BOLCHERIET - KARAMELLKOKERI

Besök ett av Danmarks finaste karamellkokeri i Lökken eller i Skagen. Var med när karamellmassan svingas genom luften och förvandlas till unika karameller av alla de sorter. Provsmakning och butik.

 

bolcheriet.dk »

lokken-badhotel
Restaurang Lökken Badehotel

Restaurang Lökken Badehotel är en à la carte restaurang med uteservering. Menyn är inspirerad av både det danska och det internationella köket. 

 

restaurantlb.dk »

Lökken Papperskonst i Blokhus
Papperskonst i Blokhus

Papperskonst är en fördjupande konstform. Låt dig fasineras av papperskonst i världsklass. Missa inte pappersverkstaden där du kan släppa loss din egen kreativitet.

 

centerforpapirkunst.dk »

Dykare tillsammans med klumpfisk
NORDEUROPAS STÖRSTA AKVARIUM

Upplev det helt nyrenoverade Nordsöen Oceanarium med 6 miljoner liter havsvatten fördelat på 58 små och stora akvarium. I det stora oceanariet simmar tusentals fiskar i stora stim omkring Europas största vrakmodell. Här simmar också de charmiga klumpfiskarna. Titta på sälar, klappa rockor och lär dig mer om djurlivet i Nordsjön. Nordsøen Oceanarium i Hirtshals ligger ca 45 minuter i bil från Fredrikshamn.

 

Nordeuropas största akvarium »