Sök pris & boka

SE OCH GÖRA I LøkkEN


familj på surfbräda i lökken
Lökken strand

I Lökken finner ni en av Nordeuropas bredaste badstrand. Med en längd på en mil finns det gott om utrymme för alla. En barnvänlig strand bestående av enbart sand. Här går vågorna ofta höga vilket gör stranden till ett populärt tillhåll för surfare. Är du nybörjare finns surfkurser för hela familjen hos North Shore Surf i Lökken.

Vattenrutschkana Fårup Sommerland
Fårup Sommarland

Danmarks största uppvärmda utomhus-vattenland erbjuder vilda vågor, häftiga åk och fartfyllda bergochdalbanor som till och med dyker ner under vattnet! Säsong badland: 19 maj – 26 augusti 2018. Alla attraktioner till Aquapark ingår i entrépriset.

 

Läs mer & boka »

 

bolcheriet-lokken
BOLCHERIET - KARAMELLKOKERI

Besök ett av Danmarks finaste karamellkokeri i Lökken eller i Skagen. Var med när karamellmassan svingas genom luften och förvandlas till unika karameller av alla de sorter. Provsmakning och butik.

 

bolcheriet.dk »

lokken-badhotel
Restaurang Lökken Badehotel

Restaurang Lökken Badehotel är en à la carte restaurang med uteservering. Menyn är inspirerad av både det danska och det internationella köket. 

 

restaurantlb.dk »

Lökken Papperskonst i Blokhus
Papperskonst i Blokhus

Mitt I Skagen kan du se Skagenmålarnas berömda tavlor från den tiden då Skagen var en konstnärskoloni. Gratis visningar för barn i sällskap med vuxna och målarskola för barn. 

centerforpapirkunst.dk »

Nordsöen Oceanarium
NORDEUROPAS STÖRSTA AKVARIUM

I Hirtshals ligger Nordsöen Oceanarium med 6 miljoner liter havsvatten fördelat på 58 små och stora akvarium. Här simmar charmiga klumpfiskar och tusentals fiskar i stora stim. Titta på sälar, klappa rockor och lär dig mer om djurlivet i Nordsjön. Missa inte Europas största vrakmodell.

 

nordsoenoceanarium.dk »